woensdag, 30 maart 2016

Nomadic Make-up Trend Voorjaar-Zomer 2016

Geschreven door 
Make-up Trend Voorjaar-Zomer 2016 - Make-up Studio Make-up Trend Voorjaar-Zomer 2016 - Make-up Studio

Het Voorjaar is officieel begonnen en we gaan langzamerhand richting de Zomer. Dat betekend ook nieuwe make-up trends voor het komende seizoen!

Make-up Studio heeft voor de Nomadic Voorjaar-Zomer Trend '16 nieuwe make-up producten gelanceerd om de trendy Nomadic look te kunnen creëren. Van koraal op de lippen naar mysterisch indigo blauw op de nagels. Kijk je mee?

Nomadic Make-up Trend - Make-up Studio

Beauty - ofwel schoonheid - staat voor een kwaliteit of combinatie van kwaliteiten die een ervaring van genoegen en emotioneel welzijn veroorzaakt. Het wordt vaak geassocieerd met kenmerken als harmonie in vorm of kleur, proportie, authenticiteit en originaliteit. Hoe denkt onze wereld eigenlijk over schoonheid? Er is geen enkel juist antwoord op deze vraag. Schoonheid is niet te definiëren. Zo verschillend als de talen over de wereld zijn, zo veelsoortig is schoonheid. Beauty is overal. Jij hebt de macht om te bepalen wat je ziet en wat je denkt. De term ‘beauty is in the eye of the beholder’ is nog immer actueel. Global trends zorgen ervoor dat we ons allemaal hetzelfde gaan gedragen en er hetzelfde uit komen te zien, maar eigenlijk zijn we mooi juist omdát we verschillend zijn. We kunnen elkaar zo veel meer geven als we al die verschillende vormen van schoonheid echt leren zien. Mix die culturen!

Nomadic Make-up Producten

Lipstick

Of je nu gaat voor Gypsy Coral of Nude Humanity, beide kleuren lipsticks zijn zeer geschikt voor alle huidskleuren. De koraal tint is een perfecte zomerse kleur en de universele nude tint is dé beauty style statement voor komend seizoen. Twee echte eyecatchers voor de lippen!

nomadic lipstick 1

All-Over Poeder

De Banana Powder is een all-over poeder en kan dus over het gehele gezicht gebruikt worden voor een matterend en fixerend effect. Ook kan deze poeder gebruikt worden als highlighter onder de ogen en over de T-zone. De Banana Powder is geschikt voor elke huidskleur en geeft een mooie Nomadic finishing aan je make-up look.

Nomadic poeder

Poeder Pigment

Deze Colour Poeder Pigments Citrine kun je als oogschaduw over het gehele ooglid gebruiken. Maar je kunt deze pigments ook als highlighter over een andere oogschaduw kleur heen gebruiken voor een perfect WOW-effect. Deze lichtgele champagne kleur geeft een prachtige glans en bezorgt een subtiele twinkel aan de Nomadic ooglook.

Nomadic pigments

Oogpotlood

Dit seizoen vervangen we het klassieke zwarte kohl potlood voor een mystieke diepe paarse tint. Voor een grotere en sprekendere ooglook breng je deze kleur oogpotlood aan op de bovenste wimperrand.

Nagellak

Als finishing touch lak je de nagels in een diepe en opvallende kleur zoals de fashionable beauty must have tint: Indigo blauw. Met deze kleur maak je de trendy Nomadic look helemaal af en ben je trendproof deze Zomer.

Nomadic nagellak

Get The Nomadic Look @ Make-up Studio

Ga jij dit seizoen ook voor de Nomadic trend make-up look? Alle make-up producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Make-up Studio.

Wat vindt jij van deze voorjaar-zomer make-up trend Nomadic?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •