woensdag, 11 november 2015

Smokey eyes met Sleek i-Divine Au Naturel Palette

Geschreven door 
Smokey eyes met Sleek i-Divine Au Naturel Palette Smokey eyes met Sleek i-Divine Au Naturel Palette

Het Sleek i-Divine Au Naturel palette is een oogschaduw palette met 12 verschillende kleuren oogschaduw. Dit Sleek palette is gevuld met lichte en donkere kleuren en met matte en shimmery oogschaduws. Perfect dus om verschillende make-up looks mee te maken, van naturel tot aan smokey eyes.

Tijdens mijn citytrip naar Belfast kocht ik mijn allereerste Sleek make-up producten, waaronder dit Au Naturel palette van Sleek. Ik was gelijk onder de druk van de kleuren in dit palette, met name de onderste rij oogschaduws.

In dit artikel laat ik een glamoureus smokey eyes make-up look zien en leg ik je stap voor stap uit hoe ik deze look heb gemaakt én welke kleuren ik uit het Sleek Au Naturel palette heb gebruikt. Kijk je mee?

Sleek i-Divine Au Naturel palette

palette

Het Sleek Au Naturel oogschaduw palette bevat 12 verschillende tinten van licht naar donker variërend in mat en shimmery. Het doosje is naast de oogschaduws voorzien van een spiegeltje en een applicator kwastje, super handig om ook gemakkelijk mee te nemen in je tas of voor op vakantie. Met dit oogschaduw palette kun je talloos variëren qua looks, van een naturel every day look tot aan een glamoureus party look.

Sleek i-Divine Au Naturel palette swatches

swatches

Op de foto kun je goed de swatches zien die ik getest heb op mijn arm. Wat gelijk opvalt zijn de goed gepigmenteerde donkere tinten, ook de lichte shimmery tinten zijn goed gepigmenteerd. De overige matte lichte tinten blijven een klein beetje achter. Dit is niet zo heel erg, want dit zijn perfecte oogschaduw kleuren om als basis te gebruiken.

Smokey eyes met Sleek Au Naturel

In deze ooglook maak ik een glamoureus smokey eyes. Een perfecte look voor bijvoorbeeld een feestje, zelf draag ik zo'n soort look ook graag overdags. Belangrijk bij een smokey eyes is de opbouw van de make-up. Als je de oogschaduw in verschillende laagjes aanbrengt creëer je het mooiste resultaat. Hieronder laat ik stap voor stap zien hoe ik deze ooglook heb gemaakt.

Stap 1
Stap 2
Stap 3.1
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7.1 1
Stap 7
Stap 8.1
Stap 8

  • Stap 1: Ik breng de matte lichtbruine kleur aan in de arcadeboog. Dit is belangrijk als basis om de smokey eyes straks vloeiend over te laten lopen.
  • Stap 2: De matte donker bruine aardetint breng ik aan op het bewegend ooglid.
  • Stap 3: Vervolgens breng ik de donkere shimmery bruin tint aan op het bewegend ooglid over de matte bruin tint heen, niet te hoog. Met de shimmery mostint verbind ik de bruine tint met de arcadeboog. Hiervoor gebruik ik een blending kwast voor een vloeiende overloop.
  • Stap 4: Met de matte donker bruine tint zet ik een lijntje onder het oog. De binnen ooghoek laat ik vrij.
  • Stap 5: De shimmery bruine tint breng ik over het matte bruine lijntje aan tot in de binnen ooghoek.
  • Stap 6: De matte lichtste tint breng ik als highlighter aan onder de wenkbrauw. In de binnen ooghoek breng ik de lichte shimmery tint aan als highlighter.
  • Stap 7: Met de top van mijn wijsvinger breng ik een klein beetje van de lichte shimmery tint aan op het meest uitstekende gedeelte van het bewegend ooglid voor die glamoureus touch. Dit geeft een heel mooi effect als de highlighter het licht opvangt.
  • Stap 8: Ik maak de ooglook af met een paar laagjes zwarte mascara. Voor langere en vollere wimpers zou je hier ook nog nepwimpers kunnen opplakken.

Waar is Sleek Make-up te koop?

Mocht je toevallig (net als ik) naar Belfast gaan, dan is het Sleek palette te koop in de winkels van Superdrug. Ik kan me voorstellen dat je daar niet dagelijks komt ;-), dus is het ook online te koop voor € 10,49. De make-up van Sleek is o.a. online verkrijgbaar bij Boozyshop.nl.

Wat vind jij van de make-up van Sleek?

Budget make-up tip:

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •