zondag, 12 november 2017

Make-up Revolution | Fortune Favours The Brave

Geschreven door 
Review Make-up Revolution Palette! Review Make-up Revolution Palette!

Fortune Favours The Brave, een prachtig budget make-up oogschaduw palette van Make-up Revolution London by BritishBeautyBlogger.

In dit artikel laat ik je de prachtige kleuren uit dit palette zien door middel van swatches. Kijk je mee?

Make-up Revolution Fortune Favours The Brave Palette

Het oogschaduw palette Fortune Favours The Brave van Make-up Revolution London stond bij mij gelijk op mijn make-up wishlist toen ik het palette had gespot. Ik was al fan van dit make-up merk en dan vooral van de oogschaduw paletten, maar sinds ik dit palette heb ben ik écht een groot fan!

In het filmpje hieronder laat ik je alle kleuren uit dit oogschaduw palette zien door middel van swatches. Hierdoor kun je gelijk zien hoe de kleuren op de huid uitkomen en hoe gepigmenteerd de oogschaduws zijn.

make up

Make-up Revolution Fortune Favours The Brave | Review

Wat ik van het Fortune Favours The Brave oogschaduw palette van Make-up Revolution vind is denk ik wel duidelijk ;-). Maar ik zal het toch nog even benoemen voor het geval je mijn mening hebt gemist.

Ik ben zeer onder de indruk over dit oogschaduw palette van Make-up Revolution. Het palette bevat 30 verschillende tinten, van mat tot glanzend en zijn allemaal heel goed met elkaar te combineren. Zeker omdat het een budgetmerk is, spreekt dit palette mij zo aan. Een fijn oogschaduw palette die je het gehele jaar door kunt gebruiken om in elk seizoen weer verschillende looks mee te kunnen maken. Verder zijn de oogschaduws goed te blenden en brengt het gemakkelijk op.

make up revolution palette

Dit palette kost maar € 12,95! Een echte must have dus, zeker voor deze mooie prijs!

Fortune Favours The Brave Kopen?

Ben je net als ik ook enthousiast geworden van het Fortune Favours The Brave oogschaduw palette? Waar kun je dit palette kopen?

Het Fortune Favours The Brave Palette van Make-up Revolution is verkrijgbaar via Boozyshop.nl, een fijne webshop met nog veel meer make-up producten van Make-up Revolution!

Staat dit make-up palette van Make-up Revolution ook op jouw wishlist?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •