woensdag, 28 oktober 2015

Halloween nagels - makkelijke nail-art

Geschreven door 
Makkelijk nail-art voor Halloween Makkelijk nail-art voor Halloween

Het is bijna Halloween en wat is er nou leuker om je nagels in spookjes, pompoenen en spinnenwebben te transformeren?

Laat ik voorop stellen dat ik absoluut geen nagelstyliste ben, maar voor het Halloween thema op Dazzling Beauty leek het me toch toepasselijk om een nail-art te maken. Een makkelijke Halloween nail-art die iedereen kan maken, zelfs jij en ik ;-). We doen absoluut geen ingewikkelde dingen, maar het resultaat is creepy schattig.....

Kijk je mee?

Halloween nagels | benodigdheden

Benodigdheden 1
Benodigdheden 3
Benodigdheden 2
Benodigheden 4

Er zijn een paar dingen die je nodig hebt om deze Halloween nagels te maken zoals; een paar kleurtjes nagellak (het liefste in de Halloween kleuren), hierin zou een striper nagellak heel handig zijn. Ben je niet in het bezit van stripers of andere handige nail-art tools? Geen probleem! Met een naald of een ander voorwerp waar een punt aan zit kom je ook een heel eind. Ik heb zelf gekozen voor de nagellak kleuren zwart, wit, oranje en rood. De enige striper nagellak die ik heb is in de kleur zwart, verder gebruik ik een hele simpele naald voor de overige nail-art.

Halloween nagels | makkelijke nail-art

Voor deze makkelijke Halloween nail-art heb ik op elke nagel een ander spooky motiefje gemaakt. Op mijn duim een spinnenweb, op mijn wijsvinger een pompoen, de middelvinger ziet er bloederig uit, mijn ringvinger heeft een wit skelet spook en op mijn pink zit een zwart spookje. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alle nagels dezelfde nail-art te geven, het is maar net wat je zelf leuk vind.

Spin 1
Spin 2
Pompoen 1
Pompoen 2
Spookje 1
Spookje 2
Bloederig 1
Zwart Spookje

Als eerste lak je de nagels in de gewenste kleur. Ik heb er voor gekozen om de nagels van mijn duim en ringvinger wit te lakken en de overige nagels zwart. De zwarte striper heb ik gebruikt bij het spinnenweb en het skelet spook. Voor de pompoen, de bloederige nagel en het zwarte spookje heb ik gebruik gemaakt van de naald. Voor het gebruik met de naald breng je eerst een druppel nagellak op een stuk papier aan (hier kun je ook een schoteltje voor gebruiken), daarna dip je de naald in de lak en begin je met schilderen op je nagels. Hoe makkelijk kan het zijn? Let op; je hebt wel een klein beetje een vaste hand hiervoor nodig. Het scheelt dat bijvoorbeeld de spooky oogjes niet perfect rond hoeven te zijn, dus een beetje bibberen mag.

Geen zin om zelf een Halloween design op je nagels aan te brengen? Maak gebruik van een set nepnagels!

Hier vind je leuke Halloween kunstnagels!

Voor welke Halloween nagels ga jij dit jaar?

Be (Creepy) Dazzled!!

halloween

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •