zondag, 30 november 2014

Catrice Eyebrow Filler Review

Geschreven door 
Catrice eyebrow filler review Catrice eyebrow filler review

Pas liep ik wat rond te snuffelen bij de Catrice make-up in een groot Kruidvat filiaal. Bij deze Kruidvat is er een extra schap van Catrice aanwezig, dus er is lekker veel keuze qua make-upjes van dit leuke budget merk. Mijn oog viel op de Eyebrow Filler van Catrice. Ik had deze nog niet eerder gezien, dus was er best wel benieuwd naar. Zelf heb ik van nature een lichte kleur wenkbrauw en teken ze dan ook altijd bij, tenzij ik ze geverfd heb. Dus ik heb dit product gekocht en heb het getest. Ben je benieuwd naar mijn review?

Catrice Eyebrow Filler

Je kent ze waarschijnlijk wel; het wenkbrauwpotlood, de wenkbrauwpoeder en de wenkbrauwgel. De Catrice Eyebrow filler is een twee in één wenkbrauw make-up product. Het kleurt de wenkbrauwen in én het geeft gelijk stevigheid zodat de wenkbrauwhaartjes netjes op hun plaats blijven zitten.

Catrice wenkbrauwen afbeelding 1

Catrice wenkbrauwen afbeelding 2

Catrice wenkbrauwen afbeelding 3

Catrice Eyebrow Filler Review

Catrice eyebrow filler

Catrice wenkbrauwen voor

Catrice wenkbrauwen na

Hierboven zie je een voor en na foto van mijn wenkbrauw. Je kunt zien dat mijn wenkbrauw op de na foto iets donkerder en meer opgevuld is.

Mijn mening

Het aanbrengen is wat lastiger. Het is niet heel moeilijk, maar je moet het met wat meer beleid doen ;-). Dit komt door het borsteltje. Zorg er eerst voor dat je de wenkbrauwen met een schoon wenkbrauwborsteltje in model hebt gekamt, want dit kan niet met dit product zelf. Het is wel een borsteltje, maar er zit natuurlijk product aan en dat wil je alleen op je wenkbrauw hebben. Als je wenkbaruwen wat dunner zijn, net als die van mij, dan moet je voorzichtig over de haartjes heen gaan. Je zal merken dat de wenkbrauw redelijk snel wordt opgevuld, dus dat werkt goed. Hou je meer van een strakke wenkbrauw? Dan is dit product niets voor jou. Met de Eyebrow Filler krijg je een wat natuurlijker effect, dus geen strakke lijnen. Persoonlijk vind ik het wel mooi, een natuurlijker effect, maar het moet niet te rommelig zijn. Verder blijft het de hele dag goed zitten, de kleur én de wenkbrauwhaartjes blijven in model. De wenkbrauwen voelen ietsjes harder aan, dit kun je vergelijken met een wenkbrauw gel. De stevigheid is precies goed, want als het te plakkerig is dan zie je dat ook en dat is met deze eyebrow filler niet het geval.

Ja of nee?

Ik zeg ja! Het is niet dat ik nu alleen nog maar dit wenkbrauw product zal gebruiken, want ik vind een wenkbrauwpoeder ook heel erg fijn en nauwkeuriger. Ik zal het af en toe eens pakken. Voor degene die eigenlijk wel make-up willen gebruiken, maar zo natuurlijk mogelijk eruit willen zien, dan is de Eyebrow Filler daar perfect voor!

Wat voor make-up product gebruik jij voor je wenkbrauwen?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •