zondag, 22 mei 2016

Reisblog Dazzling Travels Update

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(13 stemmen)
Dazzling Travels Reisblog! Dazzling Travels Reisblog!

Sinds mijn blog in 2015 een hele nieuwe website heeft gekregen, is ook mijn reisblog Dazzling Travels ontstaan.

Reizen is één van mijn grootste hobby's en ik deel dan ook graag mijn ervaringen en tips op Dazzling Travels reisblog. Naast dat ik een beauty blogger ben, ben ik ook een reisblogger. Ik ben dus een blogger in twee hele verschillende categorieën. Omdat alle blog posts onder Dazzling Beauty by Tessa vallen, wordt het tijd om Dazzling Travels wat meer los te gaan koppelen.

In dit artikel vind je een update van Dazzling Travels reisblog. Lees je mee?


Dazzling Travels Reisblog via Dazzling Beauty

Omdat de naam Dazzling Beauty niet echt naar een reisblog verwijst, heb ik de travel pagina Dazzling Travels genoemd. Dit vond én vind ik nog steeds een goede keuze nadat mijn website volledig vernieuwd is. Zo heeft iedere categorie op mijn blog een eigen naam inclusief pagina.

Maar omdat mijn gehele blog eigenlijk nog steeds als een beauty blog wordt gezien, wordt het tijd om de reisblog Dazzling Travels wat meer los te gaan koppelen. Ik kan me namelijk voorstellen dat wanneer je geïnteresseerd bent in reizen je absoluut niets hebt met de nieuwste make-up trends, om maar even een voorbeeld te noemen ;-). Dit kan ik vooral merken aan mijn social media kanalen, want hier valt alles onder de naam van Dazzling Beauty.

Keuzes die je maakt mogen best een keer veranderingen. Dus wat gaan we doen?


Reisblog Dazzling Travels op Social Media

De eerste stappen zijn gezet om reisblog Dazzling Travels op zichzelf te laten staan! Vanaf nu is Dazzling Travels reisblog onder een eigen naam te vinden op social media.

Facebook
Naast de pagina van Dazzling Beauty by Tessa, waar voorheen alle travel posts op werden gedeeld, heeft Dazzling Travels nu een eigen Facebook pagina! Op de pagina van Dazzling Travels vind je alle blog posts en andere travel things die over het reizen gaan. Dus wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste travel posts, klik dan op de vind ik leuk knop :-).

Instagram
Ook heeft Dazzling Travels een eigen Instagram account onder de naam @dazzlingtravelsbytessa. Hier deel ik mijn reisfoto's van plaatsen waar ik zelf ben geweest. Dan zijn plekken van over de hele wereld met een grote dosis Azië. Maar je vind hier ook pics uit eigen land als ik eens een dagje weg ben geweest in Nederland.

Twitter
Dazzling Travels krijgt waarschijnlijk geen eigen twitter account. Voor nu kun je alle reis tweets gewoon blijven volgen op @DazzlingbyTessa.


Meer Dazzling Travels Blog Posts

Elke zondag verschijnt er een nieuw reisartikel. Deze vaste dag blijft staan. Daarnaast komt er een nieuwe dag bij met Dazzling Travels Stories wat ook gelijk voor een nieuwe categorie zorgt. Deze extra artikelen zullen op de donderdag gepubliceerd worden.

 

Verder zit ik vol met nieuwe ideeën voor mijn reisblog, maar alles op zijn tijd! Vind je het leuk om samen met Dazzling Travels mee te groeien, volg me dan in ieder geval alvast op één (of meerdere) social media kanalen!

 

Be Dazzled!!

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •