zondag, 10 maart 2013

Gezichtsmasker Onyx (action)

Geschreven door 
Budget masker van de Action Budget masker van de Action

Het is weer tijd voor een heerlijk gezichtsmasker, het budget masker Onyx van de Action.

Als je huid een flinke oppepper kan gebruiken, dan is het verstandig om met regelmaat een gezichtsmasker te gebruiken. Zelf doe ik bijna ieder weekend een maskertje op, meestal op zaterdag of op zondag. Ik heb een aantal favoriete gezichtsmaskers die ik veel gebruik, maar ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe maskers of maskers die ik nog niet ken. En er zijn zoveel verschillende soorten, dus is het ook leuk om dingen uit te proberen.

Een tijdje terug ben ik bij de Action geweest en daar ben ik dit gezichtsmasker tegen gekomen. Verzorgende vochtinbrengende maskerdoekjes van Onyx. Zoals de meeste mensen weten zijn de producten bij de Action lekker budgetproof. Dat maakt het des te leuker om dingen te proberen.

Action gezichtsmasker

Dit gezichtsmaker van Onyx (action) is heel gemakkelijk in gebruik. Het zijn namelijk maskerdoekjes, dus het enige wat je hoeft te doen is het masker op de huid leggen. Er hoeft dus niets uitgesmeerd te worden. Soms moet je weleens een masker met water aanmaken. Dat hoeft dus allemaal niet, het is kant en klaar. Ideaal als je weinig tijd hebt!

Onyx 1

Hoe begin je:

 • Als eerste reinig je het gezicht, de huid moet goed schoon zijn zodat het masker zijn werk kan doen. Je pakt 1 maskerdoekje uit de verpakking en vouwt het open. Sluit de verpakking weer goed af, zodat de overige doekjes niet uidrogen. Er zitten namelijk 8 doekjes in totaal in.

Onyx 2

 • Vervolgens leg je het masker op het gezicht. In het maskerdoekje zijn gaten gemaakt voor de ogen, neus en mond, dus je kan het maar op 1 manier opbrengen. Heel gemakkelijk dus! Daarna druk je voorzichtig met de vingertoppen het masker licht aan.

Onyx 4Onyx 5

 • Het masker moet 15 minuten inwerken. Dus je kan lekker even ontspannen!
 • Na de inwerktijd haal je het maskerdoekje van het gezicht af, deze gooi je vervolgens weg. Je kan zo'n maskerdoekje maar 1 keer gebruiken. Hierna masseer je de achtergebleven gel zachtjes in de huid.

Mijn conclusie:

 • Mijn huid voelt na dit gezichtsmasker heerlijk zacht en fris aan! Meestal heb ik snel last van een geïrriteerde huid (ook met gezichtsmaskers), maar na dit masker (ook tijdens) voelt mijn huid goed aan. Ik vind dit een aanrader! En ik ga deze zeker meerdere keren gebruiken.

Overige informatie:

 • Bevat vitamine A, C & E, Kamille & Natuurlijke conditioners.
 • Geschikt voor alle huidtypes.
 • Inhoud: 8 maskerdoekjes
 • Handig voor thuis gebruik en voor op reis!

Onyx 3

Gebruik jij weleens een gezichtsmasker van de Action? Zo ja, ik ben benieuwd welke!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •