maandag, 18 maart 2013

Gezichtsmasker H&M

Geschreven door 
Gezichtsmasker H&M Gezichtsmasker H&M

Tijd om een gezichtsmasker uit te testen! Deze keer test ik een gezichtsmasker van H&M. Het is de Face Mask, Pear & Melon Calming Mask. Deze zit in een zakje en is een smeer maskertje. Vanwege mijn gevoelige huid kies ik meestal voor een kalmerend, voor de droge en gevoelige huid of extra verzorgend masker.

Review H&M gezichtsmasker

Face mask 1

Ingrediënten

Face mask 2

Op de voorkant van de verpakking staat: With melon and pear for ultimate vitamin shot. Klinkt goed dacht ik zo!

Het masker

Face mask 3Face mask 4

Het gezichtsmasker smeert makkelijk uit. Het is niet te dik en niet te dun. In de verpakking zit meer dan voldoende, je kan er eigenlijk wel twee keer van doen. Dit doe ik meestal niet. Dus heb ik het masker er lekker dik opgesmeerd!

Dit is een gezichtsmasker dat tijdens het inwerken hard wordt. Dus je moet gewoon even relaxen tijdens het inwerken en niet praten of lachen ;).

De inwerktijd is 10 tot 15 minuten of laten opdrogen. Ik laat het messtal ietsjes langer zitten, omdat ik dan weer even wat anders aan het doen ben of het vergeet... Dit masker werd vrij hard, dus deze vergeet je niet zo snel :).

Bij zo'n soort masker vind ik het altijd grappig om hem even te breken! Dus voordat ik het eraf ging halen.....

Face mask 5

Bij een hard masker vind ik het vaak lastig om eraf te halen. Tip! Wat ik altijd doe; Ik maak een handdoek nat met lauw warm water, vervolgens laat ik deze even op mijn gezicht liggen, hierdoor laat het masker wat sneller los.

Mijn conclusie:

In de eerste minuut dat het masker op mijn gezicht zat wilde ik het er gelijk weer afhalen! Het ging dus prikken. En niet een klein beetje prikken, nee tegen het branderige gevoel aan. Dit was vooral op mijn neus en kin. Gelukkig merkte ik dat het vrij snel weg zakte. Dus ik heb het laten zitten. Nadat ik het masker van mijn gezicht heb gehaald voelde mijn huid wel lekker zacht, glad en schoon aan. Dus dat is een pluspunt! En verder geen irritatie gevoel meer. Wel was de huid van mijn hals wat roder. Ik had hier geen last van maar toch.... Het trok wel redelijk snel weg.

Dus ga ik dit masker nog een keertje aanschaffen? Nee, vanwege mijn gevoelige huid niet. Als je een normale huid hebt, dan is dit denk ik wel een prima masker.

Gebruik jij weleens een gezichtsmasker van H&M? Zo ja, wat zijn jouw ervaringen?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •