woensdag, 27 februari 2013

Lush Gezichtsmasker Oatifix

Geschreven door 
Een vers gezichtsmasker van Lush Een vers gezichtsmasker van Lush

Heerlijk zo'n vers gezichtsmasker van Lush. Je denkt vast; een "vers" gezichtsmasker? Ja! In de gezichtsmaskers van Lush zitten geen conserveringsmiddelen, ze zijn gemaakt van allemaal natuurlijke ingrediënten zoals bijvoorbeeld: groenten, fruit, zeewier, honing, chocolade..... Hierdoor is het wel belangrijk dat het masker bewaard wordt in de koelkast.

Zelf ben ik groot fan van Lush producten. In dit artikel vind je mijn review van het gezichtsmasker Oatifix van Lush.

Oatifix masker

Oatifix masker

Om te beginnen, dit is echt een super fijn masker! Heb je last van een droge gevoelige huid, dan is dit waarschijnlijk ook iets voor jou. Zelf heb ik ook een droge en gevoelige huid. En van veel maskertjes wordt mijn huid juist een klein beetje geïrriteerd. Dat is nou juist niet de bedoeling van een lekker verzorgend masker toch?

Voordat ik een gezichtsmasker opbreng reinig ik de huid altijd eerst. Dat heb ik dus ook eerst gedaan bij het oatifix masker. De substantie van het masker is heel erg korrelig. Zelf vind ik het het makkelijkste om dit masker met de vingertoppen aan te brengen. Ik wrijf het masker een klein beetje warm in mijn handen en vervolgens breng ik het op. Hierdoor blijft het makkelijker op de huid zitten ( vanwege de korrels).

Oatifix masker 2

Oatifix masker 3

De geur is ook heel lekker. Helaas ben ik heel slecht in een geur omschrijven, dus dat ga ik dan ook maar niet doen ;)

Oatifix masker 4

Op de foto hier boven is goed te zien dat het heel korrelig is. Eigenlijk ziet het er een beetje vies uit, vindt je ook niet? Ik heb een lekkere dikke laag aangebracht. Vervolgens heb ik het 10 minuten laten inwerken ( op de verpakking staat 5-10 minuten). En na 10 minuten met lauwwarm water afspoelen. En wauw!! Mijn huid voelt na dit masker echt super zacht en gevoed aan!

Ingrediënten:

Dit gezichtsmasker zit barstensvol fantastische ingrediënten zoals kalmerende havermout en vanille, licht scrubbende stukjes amandel, verzachtende en voedende banaan en illipe boter, dat roodheid vermindert. Het ruikt zo lekker dat je hier eigenlijk iedere ochtend mee zou willen ontbijten.

Aanrader

Het gezichtsmasker oatifix van Lush vind ik zeker een aanrader! Vooral als je (net als ik) last hebt van een droge en gevoelige huid.

Gebruik jij weleens een gezichtsmasker van Lush?

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: Gezichtsmasker ALOE Cambodja »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •