dinsdag, 07 januari 2014

Gezichtsmasker ALOE Cambodja

Geschreven door 
Gezichtsmasker uit Cambodja Gezichtsmasker uit Cambodja

Aloë vera beauty product uit Cambodja. Tijdens mijn vakantie in Cambodja ben ik tijdens het shoppen daar ook op zoek gegaan naar beauty producten. Op het laatste nippertje, op het vliegveld richting huis, zag ik allemaal gezichtsmaskertjes liggen. Omdat mijn huid zo nu en dan wel even een aloë vera oppepper kan gebruiken ben ik voor dit maskertje gegaan.

ALOE gezichtsmasker uit Cambodja, review

Het enige wat ik op dit Aloe gezichtsmasker kon lezen was de Engelse tekst: "Give your dry skin an intensily hydrating, infusion of moisture plus vital nutrients and experience the dramatic firming and cooling results."

Aloe vera gezichtsmasker 3

Aloe vera gezichtsmasker 1

Nou dat belooft veel goeds

Aan de verpakking en naam van het masker te zien ging het om een aloë vera masker. De andere teksten die erop staan kon ik niet echt goed lezen, mijn Khmer en Koreaans is namelijk niet zo heel erg goed ;)!

Maar ondanks dat durfde ik dit masker wel aan. Ik zag later eigenlijk pas dat het om een sheet masker ging. Gelukkig stond de gebruiksaanwijzing ook in plaatjes afgebeeld. Altijd handig!!

Aloe vera gezichtsmasker 2

Toen ik het masker uit de verpakking haalde, voelde het al heel vochtig aan. Hier hou ik wel van bij sheet maskers.

Toen ik het op mijn gezicht aanbracht, merkte ik dat de pasvorm een beetje vreemd was. Nou weet ik wel dat ze het voor ieder gezicht passend moeten maken, maar deze was op sommige plekken te groot en bij mijn neus kwam ik weer iets te kort (en nee mijn neus is echt niet mega ofzo). Maar goed, misschien dat dat iets Aziatisch is. Het voelde gelijk al heel verfrissend en voedend aan. Dit komt denk ik ook omdat het masker echt heel erg doordrenkt was.

Aloe vera gezichtsmasker 4

Volgens de plaatjesbeschrijving 20 minuten laten zitten en vervolgens eraf gehaald. Vooral op mijn neus was het helemaal ingetrokken (de huid op mijn neus is altijd erg droog). Verder voelde mijn huid heerlijk zacht en gevoed aan én mijn huid had een bepaalde glow! Wauw! En dat met een sheet masker!

Mijn conclusie

SUPER! Achteraf jammer dat ik er niet meer mee heb genomen, maar ja toen wist ik nog niet dat het zo’n fijn masker was…..

Ga je een keer naar Cambodja, dan zou ik zeker zo’n maskertje meenemen. Waarschijnlijk zal dit masker ook wel in meerdere Aziatische landen verkrijgbaar zijn aan de verschillende soorten beschrijvingen op de achterkant te zien.

Beauty tip: Gelukkig zijn dit soort sheet maskers ook steeds meer in Nederland verkrijgbaar! Hier vind je een soortgelijke Aloe Sheet Mask!

Neem jij weleens beauty producten uit het buitenland mee?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •