dinsdag, 17 september 2013

Review: Masker Hydro Active

Geschreven door 
Hydraterend masker van dr. van der Hoog Hydraterend masker van dr. van der Hoog

Een hydro active gezichtsmasker, mijn huid kan wel wat hydratatie gebruiken! Ik testte het Hydro Active gezichtsmasker van Dr. Van Der Hoog. Dit is een hydraterend gezichtsmasker voor de normale en gemengde huid. In dit artikel vind je mijn review.

Benieuwd wat ik er van vind?

Review: Hydro Active Masker

Hydro active masker 2

"Voor extra hydratatie van je huid, verwen je jezelf met dit heerlijke Hydro Active masker met papaya-extract. Het verwijdert de dode huidcellen en ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. Bovendien voorkomen de vochtvasthoudende algen het vochtverlies in de verschillende huidlagen. Er wordt een beschermend laagje op je huid gevormd, waardoor ze straalt als nooit tevoren. En jij dus ook!"

Hydro active masker 3

 

Het masker aanbrengen

Wat heel erg handig is aan dit masker, is dat het een tubekwast bevat. Ideaal, want je krijgt geen vieze vingers. Je draait de dop op on, je knijpt in de tube en je kunt gelijk met de kwast het masker aanbrengen op het gezicht.

Hydro active masker 4

De substantie smeert gemakkelijk uit op de huid. Het masker mag lekker royaal aangebracht worden. Tijdens het aanbrengen merkte ik dat het hier en daar op wat gevoelige, geïrriteerde plekjes een beetje prikte. Niet heel erg en het trok ook snel weer weg. Ook voelde het masker wat verkoelend aan op de huid.

Hydro active masker 1

 

Inwerktijd

De inwerktijd van het Hydro Active masker is 10 tot 15 minuten. Zelf heb ik het masker 15 minuten laten inwerken. Het masker wordt niet hard, zelf vind ik het wel prettig dat het zacht blijft. Daarna spoel je het masker eraf met lauw warm water.

 

Overige info

- Inhoud: 50 ml, ik denk dat er ongeveer 3 tot 4 keer mee kunt doen.

- Prijs € 9,10 verkrijgbaar bij o.a. drogisterijen en via deze webshop.

 

Mijn mening

Het masker is heel handig in gebruik, dit vind ik al een pluspunt. Voor mijn gevoelige huid is het ook een heel fijn masker. Mijn huid voelt na het gebruik heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ik zou dit masker zeker nog eens gebruiken!

 

Gebruik jij weleens een gezichtsmasker van Dr. Van Der Hoog?

 

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •