zondag, 19 mei 2013

Gezichtsmasker Kruidvat

Geschreven door 

Gezichtsmasker Kruidvat review

Het is weer tijd voor een heerlijk voedend gezichtsmasker! Er zijn van bijna ieder cosmetica merk gezichtsmaskers te koop. Ook zijn deze in verschillende prijsklasses te verkrijgen. In dit artikel zie je een budget gezichtsmasker, namelijk van het Kruidvat. Dit is een gezichtsmasker met Vitamine E en beschermt de huid tegen uitdroging. Klinkt goed, toch?!

Kijk hieronder mee naar mijn review van dit Vitamine E gezichtsmasker.

Vitamine E masker Kruidvat

Wat mij meteen al opviel aan dit masker? Je kan deze twee keer gebruiken, want er zitten twee zakjes aan elkaar vast. Bij veel maskertjes is het gewoon één zakje, deze zit meestal ook behoorlijk vol en is vaak ook teveel om één keer te gebruiken. Een geopend maskertje zou ik niet zo snel meer gebruiken, omdat je deze niet goed kunt afsluiten. Deze zakjes zijn iets kleiner en perfect voor één keer gebruik.

Vitamine E masker 1

Ingrediënten

Vitamine E masker 3

Het Masker

Vitamine E masker 2

Op de verpakking staat; Voor alle huidtypes. Ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken, want er zijn zoveel verschillende huidtypes. En iemand met een vettte huid of een droge huid is een behoorlijk verschil. Maar, iemand met een vette huid zal dit masker waarschijnlijk niet zo snel kopen, omdat het masker de huid beschermt tegen uitdroging. Dus van mij mogen ze wel iets specifieker op de verpakking zijn voor welk huidtype het geschikt is. Omdat mijn huid snel droog is heb ik voor dit masker gekozen.

"Kruidvat Gezichtsmasker Vitamine E verwijdert op milde wijze onzuiverheden en dode huidcellen. De toegevoegde panthenol werkt kalmerend, vochtverlenend en vermindert roodheid en irritatie. De huid ziet er weer fris en stralend uit."

Tijd om het masker aan te brengen!

Vitamine E masker 4

De substantie van dit masker is prettig, niet te dik en niet te dun. Het smeert gemakkelijk uit. In het begin voelde ik het masker een klein beetje tintelen, maar niet vervelend, dit trok al snel weer weg. Het masker wordt een klein beetje hard, dit voelt wel prettig aan. Het is niet zo dat het masker breekt als je lacht. Het gezichtsmasker laat je 15 tot 20 minuten inwerken, daarna verwijder je het masker met lauw warm water.

Resultaat: Mijn huid voelt na dit masker heel gevoedt aan. Ook is mijn huid wat rustiger geworden.

Aanrader: Ja! Ik zal dit gezichtsmasker zeker nog een keer gebruiken! En het is lekker budget!

Heb jij weleens een gezichtsmasker van het Kruidvat gebruikt? Zo ja, wat vindt jij ervan?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •