vrijdag, 19 februari 2016

Sheet Gezichtsmasker Met Print

Geschreven door 
Grappige sheet maskers met een print! Grappige sheet maskers met een print!

Sheet maskers uit Japan met print!

Ja, je leest het goed, een sheetmasker met een print! Hoe cool is dat? En dan heb ik het niet zomaar over een leuk printje met bloemetjes of iets dergelijks, nee, een print met een hondenkop of een geisha of een pandabeer!

Sheet gezichtsmasker zijn overal verkrijgbaar, ook hier in Nederland, maar een sheet gezichtsmasker met een bijzondere print erop kom je eigenlijk alleen maar in Azië tegen. Tijdens mijn reis in Japan heb ik een paar van deze grappig uitziende gezichtsmaskers gekocht, deze kun je ook nog eens terugzien in de shoplog van Japan.

In dit artikel laat het Will You Be A Dog gezichtsmasker zien. Alleen de naam van het sheetmasker is al geweldig. Kijk je mee?

Sheet gezichtsmasker met een print

In totaal heb ik drie van dit soort gezichtsmaskers meegenomen uit Japan. De hondenkop, de geisha en de pandabeer. Dit soort grappig uitziende maskers bewijst maar weer dat Beauty Fun is :-)!

printmaskers uit japan

Sheet masker Will You Be A Dog

Het sheetmasker dat ik als eerste ga testen is de dalmatiër hondenkop. Op de verpakking staan vooral aziatische tekens, maar ook een deel in het engels. Dus het is niet helemaal abracadabra om te lezen hoe het werkt. Gelukkig zie je op producten uit Azië ook vaak plaatjes staan bij de gebruiksaanwijzing, super handig dus!

sheet masker achterkant

Een sheetmasker werkt eigenlijk voor zich. Je haalt het uit de verpakking, vouwt de sheet open en legt het op je gezicht. Dit masker heeft een inwerkingstijd van 15 tot 20 minuten. Daarna haal je het masker eraf en masseer je de substantie dat op de huid achterblijft in de huid in. Persoonlijk vind ik dit altijd fijne gezichtsmaskers die even een oppepper aan je huid kunnen geven. Laten we deze hondenkop eens gaan uitproberen!

sheetmasker dog

sheet masker dog full face

Dit ziet er toch te grappig uit?! En kijk ook eens even naar de details!

sheetmasker dog gezicht

sheetmasker dog hart

Dit sheet masker is goed doordrenkt met vloeistoffen waardoor deze ook goed blijft plakken op de huid en genoeg overhoudt voor de verzorging, want daar draait het natuurlijk uiteindelijk om. Na het masker eraf gehaald te hebben voelt mijn huid weer heerlijk zacht en gevoedt aan.

Gebruik jij weleens een sheet gezichtsmasker?

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Anne-Marir vrijdag, 19 februari 2016 20:42 Geplaatst door Anne-Marir

    Geweldig, heb zoiets nog nooit gezien! Zo gaan beauty en fun idd samen. Ik ga je blog even verder bestuderen, Japan staat ook hoog op mijn verlanglijstje!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •