vrijdag, 13 november 2015

Decubal Nachtmasker review

Geschreven door 
Review Decubal nachtmasker Review Decubal nachtmasker

Een gezichtsmasker voor de nacht is ideaal voor de verzorging van de huid, want 's nachts herstelt de huid veel sneller dan overdag. De huid komt 's nachts weer bij van alle invloeden waar de huid overdags aan bloot gestelt wordt.
Decubal heeft een nachtmasker voor de droge en gevoelige huid dat speciaal is ontwikkeld om de huid 's nachts een boost te geven. Daarnaast worden de fijne lijntjes vermindert en het ontstaan van nieuwe rimpels tegengegaan. Het is dus de hoogste tijd om dit gezichtsmasker voor de nacht eens even uit te testen! Kijk je mee?

Decubal nachtmasker

Met het Decubal nachtmasker wordt de huid intensief gehydrateert en wordt vochtverlies tegengegaan door de toevoeging van het hydraterende ingrediënt glycerine. De ingrediënten shea butter en jojoba olie verzachten en versoepelen de huid waardoor deze er weer gezond uitziet. Het Decubal nachtmasker bevat 6% lipiden en is parfum- en parabenenvrij.

Update: Het Decubal Nachtmasker heeft een nieuwe naam en gaat nu door het leven als Decubal Nachtcrème!

decubal 4

Decubal nachtmasker ingrediënten

decubal 5

Decubal nachtmasker review

Het Decubal nachtmasker breng je 's avonds op een gereinigde huid aan en kan in plaats van een nachtcrème gebruikt worden. Dit masker hoeft niet afgespoeld te worden. De inwerktijd is gedurende de hele nacht. De substantie van het nachtmasker is makkelijk smeerbaar, je kunt het vergelijken met een wat dikkere crème. Na het aanbrengen voelt het alsof er een dun laagje op de huid ligt, dit trekt gedurende de nacht in. Na het aanbrengen van het nachtmasker blijft de huid soepel aanvoelen, het masker wordt niet hard zoals bij een normaal masker het geval is. In de ochtend is het nachtmasker volledig ingetrokken en voelt de huid heerlijk zacht en verzorgd aan.

decubal 2

Aangezien mijn huid de laatste tijd erg onrustig en gevoelig is, kwam dit nachtmasker als geroepen! Het is zeker een aanrader als je huid iets extra's qua verzorging kan gebruiken en is zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Ook vind ik de flacon heel handig en hygiënisch.

decubal 3

Waar is Decubal nachtmasker te koop?

De Decubal Nachtcrème (voorheen Decubal nachtmasker) kost € 9,99 (50 ml) en is bij verschillende winkels te koop, maar vooral bij natuurlijke winkels zoals bijvoorbeeld bij Holland & Barrett en reformwinkels, ook is Decubal verkrijgbaar bij verschillende apotheken.

Ken jij de verzorgingsproducten van Decubal al? In dit artikel vind een review van andere Decubal producten.

Be Dazzled!!

decubal

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •