zaterdag, 30 september 2017

Dazzles & Fails #1

Geschreven door 
Dazzles & Fails! Dazzles & Fails!

Welkom bij de allereerste Dazzles & Fails! In deze terugkomende serie laat ik je mijn favoriete producten zien, producten die ik heb opgemaakt (dus waarschijnlijk zijn dit ook favorieten) én vertel ik je wat voor mij echte fails zijn.

Dazzles & Fails in allerlei onderwerpen zoals beauty, reizen en lifestyle!

Dazzles & Fails

Om alle Dazzles & Fails producten goed aan je te kunnen laten zien ga ik deze terugkomende serie in video vorm maken. Al eerder verschenen er op mijn YouTube kanaal een soort favorieten video's met de laatste paar onder de naam The Big Dazzling Test. Hmmm, ik was niet helemaal meer tevreden over deze naam, dus bij deze presenteer ik je de allereerste Dazzles & Fails! Kijk je hieronder mee?

De Dazzles

Bepaalde producten kunnen voor iedereen weer een andere werking hebben. Zo kunnen de producten wat voor mij grote fails zijn voor jouw misschien wel weer Dazzles zijn, en andersom geldt dat natuurlijk ook. Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van mijn Dazzles? Ik heb ze hieronder nog eens voor je op een rijtje gezet met klikbare link naar de desbetreffende winkel waar je ze zelf zou kunnen aanschaffen.

Wat vind jij van mijn Dazzles? Zitten er ook favorieten van jou bij?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •