zaterdag, 20 april 2019

Sensai Gezichtsverzorging

Geschreven door 
Sensai Skincare voor de vochtarme huid! Sensai Skincare voor de vochtarme huid!

Een Sensai skin? Ja, dat wil ik wel! Na de conclusie dat ik te maken heb met een vochtarme huid heb ik me eens goed laten adviseren welke producten qua gezichtsverzorging geschikt zouden zijn voor mijn huid. Sensai Skincare, een Japanse huidverzorgingslijn met het onderscheidende ingrediënt Koishimaru Zijde. Een merk waar ik nog niet eerder van had gehoord, maar waar ik eigenlijk gelijk enthousiast over ben geworden!

Mijn huid heeft de laatste maanden veel te verduren gehad en is altijd gevoelig geweest. Denk aan een droge en snel geïrriteerde huid inclusief puistjes. Ik heb de afgelopen jaren al heel wat diverse huidverzorgingsproducten verslonden welke niet allemaal even geschikt waren vanwege de resultaten. Hoewel ik altijd kies voor milde reinigingsproducten en vochtinbrengende crèmes bleef mijn huid een beetje vlekkerig, onrustig en droog. Het werdt dus de hoogste tijd voor een nieuwe skincare routine!

Na goed geadviseerd te zijn kwam ik thuis met een aantal producten van Sensai. Hoewel het absoluut geen budgetproof merk is, had ik wel het gevoel dat ik dit moest proberen. Ik wil graag zo'n zijdezachte Sensai Skin! Om te beginnen heb ik zeker niet gelijk alle producten aangeschaft, want Sensai heeft een behoorlijk assortiment, maar ik koos voor mij de belangrijkste producten. Dit zijn de Sensai Lotion 2 (moist) en de Sensai Emulsion 2 (moist). Daarnaast kreeg ik wat mini's cadeau waaronder de Sensai Creamy Soap. Perfect om deze gelijk te kunnen testen in mijn nieuwe skincare routine.

sensai 6

Deze producten gebruik ik nu een paar weken, in de ochtend én in de avond. Na een week voelde mijn huid al heerlijk zijdezacht aan en zag ik dat de gehele huid al wat rustiger aan het worden was. Bij het herstellen van de huid kun je niet verwachten dat het na een paar dagen alweer helemaal in topconditie is, maar ik zie het duidelijk per week veranderen en verbeteren. Geen droge schrale plekjes meer, geen velletjes op mijn neus én de puistjes verminderen ook!

"My skin is happy!"

Ik heb geen moment spijt dat ik de Sensai producten heb gekozen voor mijn gezichtsverzorging en daarom wil ik je graag wat meer vertellen over de producten die ik op dit moment zelf gebruik. Misschien is het ook wel iets voor jou!

Sensai Skincare

Sensai skincare staat voor een verzorgde huid met kostbare zijde. Ik heb het hier over Koishimaru Zijde en is het belangrijkste ingrediënt van de Sensai huidverzorging.

Geïnspireerd door de zoektocht naar oneindige schoonheid combineert Sensai geavanceerde huidverzorgingstechnologie met de speciale kracht van het onderscheidende ingrediënt Koishimaru Zijde. Deze buitengewone combinatie van wetenschap en natuur werkt in harmonie met het lichaam en zorgt voor een onberispelijke, zijdezachte huid die de individuele schoonheid van elke vrouw optimaal tot haar recht laat komen.

sensai 8

Sensai Skincare met Koishimaru Zijde

Koishimaru Zijde is het belangrijkste ingrediënt van Sensai!

koishimaru zijde

Sensai Saho Skincare Routine

Voor een optimaal effect adviseert Sensai de Saho routine. Dit is een huidverzorgingsroutine voor een onberispelijke, zijdezachte huid.

snesai saho

Sensai Silky Purifying Creamy Soap

De Sensai Silky Purifying Creamy Soap is mijn eerste stap van mijn skincare routine. Normaal gesproken was ik altijd wat terughoudend met het gebruik van reinigende zeepproducten, maar deze creamy soap van Sensai voelt erg prettig aan op mijn huid. Mijn huid voelt na gebruik totaal niet droog en ruw aan, wat bij andere reinigende producten nog wel eens het geval kan zijn. Nee, deze maakt mijn huid juist soepel en zorgt voor een optimale reiniging met een fris en fruitig eindresultaat!

De Sensai Creamy Soap is wat betreft reiniging absoluut een aanrader wanneer je te maken hebt met een vochtarme én gevoelige huid!

Ben je geïnteresseerd? Hier kun je de Sensai Creamy Soap kopen.

Na het reinigen van de huid is het belangrijk om de huid te voeden. Dit doe ik met de Sensai Lotion 2 (moist) en de Sensai Emulsion 2 (moist). Beide producten komen uit de Cellulair Performance lijn van Sensai.

Sensai Cellular Performance Skincare

De Sensai Cellular Performance is een totale anti-ageing basisverzorgingslijn die de huid in twee eenvoudige stappen voorbereidt en voedt voor een zijdezacht resultaat. De lijn helpt de huid te hydrateren, te verstevigen, te verhelderen en rimpels te minimaliseren en te voorkomen. Volgens mij willen we dat allemaal wel voor onze huid, toch?

sensai skincare

Sensai Lotion 2 | Cellular Performance

De Sensai Lotion 2 (moist) is een rijke lotion die de (vochtarme) huid doordrenkt met vocht en de huid optimaal voorbereid op de volgende behandelingen. Precies wat mijn huid nodig heeft! Normaal gesproken breng je een lotion meestal eerst aan op een wattenschijfje, maar dat is bij de Sensai Lotion 2 niet nodig. De lotion breng je aan op de handen om deze vervolgens masserend op de huid aan te brengen.

Ben je geïnteresseerd? Hier kun je de Sensai Lotion 2 (moist) kopen.

Sensai Emulsion 2 | Cellular Performance

De Sensai Emulsion 2 (moist) is een rijke crème die de huid van voedingsstoffen voorziet met een zacht en glad resultaat. Wat ik zo prettig vind aan deze emulsie is dat de crème zowel als dagcrème en nachtcrème gebruikt kan worden.

De crème trekt redelijk snel in de huid waardoor je vervolgens in de ochtend meteen je make-up kan aanbrengen zonder dat de huid nog te vettig is.

Ben je geïnteresseerd? Hier kun je de Sensai Emulsion 2 (moist) kopen.

Voordat je in de ochtend verder gaat met het aanbrengen van je make-up is er nog een handeling die je kunt doen, namelijk het aanbrengen van de Sensai Glowing Base.

sensai 5

Sensai Glowing Base

De Sensai Glowing Base is een licht-infuserende primer met parelmoer pigmenten die de huidtint corrigeert en egaliseert voor een natuurlijke en gezonde gloed. Een perfecte basis (inclusief SPF 10) voor de rest van je make-up!

Ben je geïnteresseerd? Hier kun je de Sensai Glowing Base kopen.


Het lijken je misschien een heleboel stappen om te nemen, maar het valt best wel mee. Ik laat graag mijn Sensai ochtend routine aan je zien!

Mijn Sensai Ochtend Skincare Routine

In de video hieronder kun je mijn Sensai gezichtsverzorging in de ochtend bekijken. Ik laat stap voor stap zien welke producten ik gebruik en in welke volgorde ik deze gebruik.

Zoals je kunt zien heeft mijn huid hier en daar nog wat vlekjes en oneffenheden, maar ik kan je verzekeren dat dit een paar weken terug nog veel erger was!

Sensai heeft nog veel meer producten in het assortiment van huidverzorging (voor alle huidtypen), haarverzorging tot aan make-up. Ik ben fan, dus zal mijn Sensai stash zeker gaan uitbreiden met nog meer fijne producten!

sensai 7

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •