zaterdag, 26 maart 2022

Wat te doen tegen vet haar? | Oorzaken & Tips

Geschreven door 
Wat te doen tegen vet haar? Wat te doen tegen vet haar?

Heb je last van vet haar? Snel vet wordend haar of continue vettig haar hebben kan best heel vervelend zijn. Het is het haartype waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Maar wat te doen als je hier last van hebt?

Het is belangrijk dat je eerst weet wat de oorzaak van jouw vettige haar is. Daarna kijken we naar de juiste behandeling voor vet haar.

Vet Haar | Kenmerken, Oorzaken & Behandeling

Voordat je start met minder je haar wassen, droogshampoo gebruiken en in de stress schiet van vet haar, is het belangrijk dat je eerst eens gaat kijken wat de oorzaak is. Misschien is het bij jou wel een combi van oorzaken waardoor jouw haar snel vet wordt. Dit kan met heel veel dingen te maken hebben. Vervolgens kun je de juiste behandeling starten om jouw vettige haar te verminderen en misschien wel te stopppen!

wat te doen bij vet haar

In de video hieronder leg ik uitgebreid aan je uit wat de kenmerken en oorzaken van vet haar kunnen zijn én geef ik je uiteraard tips mee die je kunt gaan toepassen om jouw vette haar beter te handelen.

Vind je dit soort haartips video's super handig en interessant? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Haarverzorging bij vet haar

Als je last hebt van vet haar is het super belangrijk dat je de juiste haarverzorgingsproducten gebruikt. Je wilt natuurlijk niet dat je haar nóg vetter wordt doordat je de verkeerde producten zoals een shampoo en conditioner gebruikt.

Hieronder vind je een aantal fijne suggesties van haarverzorgingsproducten die heel geschikt zijn om te gebruiken bij vet haar.

Shampoo:

Vet Haar Scrub:

Conditioner:

Conditioner naar behoefte van de lengte en punten (niet speciaal voor vet haar, alleen in de lengte en punten gebruiken)


Droogshampoo:

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •