vrijdag, 06 november 2015

Treets Traditions Review

Geschreven door 
Treets Traditions in de test! Treets Traditions in de test!

Treets Traditions | Ontdek de kracht van verzorgende tradities

Treets is een natuurlijk verzorgings merk. Je kent het misschien wel van de Treets Hittepit. Sinds Oktober dit jaar heeft Treets een nieuw uniek concept op de markt gebracht bestaande uit 5 verschillende productlijnen, genaamd Treets Traditions. Het verschil tussen de lijnen van Treets Traditions is terug te vinden in (de naam zegt het al) tradities, herkomst (verschillende werelddelen), de samenstelling en de functie van de lijn en producten. De 5 lijnen zijn gebasserd op bewezen kennis uit het verleden, aangepast aan de wensen van nu.

De 5 verschillende productlijnen van Treets Traditions zijn Energising Secrets, Relaxing Chakra's, Revitalising Ceremonies, Nourishing Spirits en Healing in Harmony.

Alle Treets Traditions zijn kwalitatief hoogwaardige producten met een hoog aantal natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën en zijn verrijkt met heerlijke luxe parfums. Met Treets Traditions gaan we wereldwijd terug naar de basis naar de natuurlijke wondermiddeltjes van oma waarop deze nieuwe lijn gebaseerd is. Kijk je mee?

Treets Traditions product info & reviews

Tijdens het BeautyFull event kwam ik in aanraking met de Treets Traditions productlijnen. Wat mij toen al opviel waren de mooie verpakkingen en de filosofie achter deze producten. Hieronder vind je meer informatie van de 5 verschillende lijnen inclusief de reviews van 4 producten die ik mocht testen van dit merk.

Treets Traditions Energising Secrets

Deze productlijn, op basis van oliën en zaden met een frisse, licht fruitige parfum, is speciaal ontwikkeld voor het hydrateren van de vochtarme huid. Inspiratie voor deze lijn komt voort uit de natuurlijke ingrediënten, die vroeger al gebruikt werden in tropische gebieden, zoals de Amazone. Basisingrediënten van deze lijn zijn Passievrucht, Buriti olie, Sacha-Inchi olie en Tamanu olie. De Energising Secrets lijn bestaat uit Foaming shower gel, Shower gel, Body sugar scrub, Body cream, Bath fizzers, Hand wash, Hand lotion en Hand cream.

Treets Traditions Relaxing Chakra’s

Eeuwenoude tradities uit Azië op het gebied van ontspanning door massages, baden en exfoliëren, vormen de basis voor deze lijn, die speciaal is ontwikkeld met de extracten en oliën van bloemen en planten. De producten hebben een zoete, poederige bloemengeur.
Basisingrediënten van de lijn zijn Roos, Frangipani, Kokosolie en Rijstolie.
De lijn bestaat uit Foaming shower gel, Shower cream, Body scrub, Body cream, Body oil, Bath fizzers, Bath tea, Massage candle.

Van de Relaxing Chakra's lijn heb ik 2 producten getest, namelijk de Foaming Shower Gel en de Body Cream.

Treets Shower Gel 2
Treets Shower Gel 1
Treets Body Cream 1
Treets Body Cream 2

Qua geur is deze lijn mijn favoriet. De Foaming shower gel en de body cream zijn beide hele fijne producten. De producten voelen zacht en heel verzorgend aan op de huid. Met de shower gel is het een feestje onder de douche qua geuren die vrijkomen, heerlijk! De body cream is makkelijk smeerbaar en trekt snel in. Foaming Shower Gel (200 ml) kost € 6,99 en de Body Cream (250 ml) kost € 9,99

Treets Traditions Revitalising Ceremonies

Ceremoniële zout-, mineraal- en kruidenstoombaden werden vroeger al uitgevoerd in het hoge koude Noorden om de huid te ontgiften en te ontdoen van afvalstoffen. Dit vormde de bron voor deze frisse producten met een heerlijke eucalyptus en mint geur. Basisingrediënten van de lijn zijn Eucalyptus, Cranberry, Tijm en Vulkanische miralen.
De Revitalising Ceremonies lijn bestaat uit Foaming shower gel, Hair & Body wash, Body salt scrub, Body lotion, Bath fizzers, Bath salt Epsom, Vulcanic mud scrub en Massage oil.

Treets Traditions Nourishing Spirits

Boters en vetten uit noten en pitten worden door vrouwen in Afrika al eeuwenlang gebruikt ter voorkoming van een droge en vetarme huid. Deze mooie traditie is gebruikt als basis voor deze rijke en voedende producten met een warme, zoete en spicy geur. Basisingrediënten van de lijn zijn Baobab olie, Kalahari meloen, Marula olie en Shea boter. De lijn bestaat uit Foaming shower gel, Shower cream, Shea butter scrub, Body butter, Bath fizzers, Hand wash, Hand lotion en Miracle oil.

Uit de Nourishing Spirits lijn mocht ik de Miracle Oil testen. Dat kwam heel goed uit met mijn droge en gevoelige huid.

Treets Miracle Oil 1
Treets Miracle Oil 2

Wat mijn gelijk op viel aan deze olie is de vloeibare substantie. Deze olie is iets vloeibaarder dan wat ik gewend ben van andere huid olieën. Hierdoor is de olie ook wat makkelijker smeerbaar en trekt het redelijk snel in de huid zonder dat je een plakkerig laagje blijft houden. Van de olie heb je ook maar heel weinig per keer nodig. De huid voelt heerlijk zacht en verzorgend aan! Miracle Oil (150 ml) kost € 14,99.

Treets Traditions Healing in Harmony

Harde weersomstandigheden, zoals in de Alpen zorgden ervoor dat planten en kruiden bijzondere eigenschappen ontwikkelden om te herstellen en te overleven. Dit vinden we terug in deze lijn met als basis mengsels van kruiden en oliën met een frisse geur en een zachte ondertoon van lavendel. Basisingrediënten van de lijn zijn Druivenpitolie, Lavendel, Rozemarijn en Bijenwas.
De lijn bestaat uit Foaming shower gel, Shower gel, Body salt scrub, Body butter, Bath fizzers, Bath tea, Hand wash, Hand lotion en Bed & Body mist.

Uit de Healing in Harmony lijn mocht ik de Body Salt Scrub testen. Wat een feestje, want ik ben gek op lavendel!

Treets Scrub 1
Treets Scrub 2

De scrub ruikt dan ook heerlijk ontspannend. Normaal gesproken was ik altijd een beetje huiverig voor een zoute body scrub vanwege mijn droge en gevoelige huid. Ik heb altijd geleerd dat zout nog meer uitdroogt, maar bij deze scrub is daar niets van waar! Na een total body scrub te hebben genomen voelt mijn huid als nieuw aan, heerlijk zacht en glad. Body Salt Scrub (375 gr.) kost € 9,99.

Mijn mening over Treets Traditions

Op het eerste gezicht was ik al enthousiast over de Treets Traditions, maar na het testen van verschillende producten ben ik zeer te spreken over deze producten. Stuk voor stuk zijn het heerlijke producten die een feestje voor de huid zijn. Ook de verpakkingen vind ik er fris en vernieuwend uitzien. Ook de prijs/kwaliteits verhouding is heel erg goed. De prijzen liggen tussen de € 5,99 voor een shower gel tot € 16,99 voor een giftset. Dus ook nog eens leuk om cadeau te doen aan iemand!

Waar is Treets Traditions te koop?

De producten van Treets Traditions zijn o.a. online te koop bij DeOnlineDrogist.nl.

Ben jij al bekend met Treets Traditions?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •