vrijdag, 27 november 2015

Zarqa Face 3 stappen review

Geschreven door 
Zarqa Face 3 stappen plan review! Zarqa Face 3 stappen plan review!

Zarqa Face 3 stappen plan voor een verzorgende en stralende huid!

Een mooie gave en stralende huid willen we allemaal wel, toch? Meestal is er altijd wel een oneffenheid of iets storends te vinden op onze gezichtshuid, denk hierbij aan een puistje, een pukkeltje, een vale kleur of andere (ergere) vormen van huidaandoeningen.
Elke dag wordt het gezicht blootgesteld aan externe factoren die de huid kunnen schaden. Goede verzorging en bescherming van de huid is dan ook van het grootste belang om deze gezond én stralend te houden.

Zarqa heeft een 3 stappen plan om de huid optimaal te verzorgen. Het bestaat uit een Face Peeling, een Face Mask en een Face Cream.
En laat ik nu zelf ook veel last hebben van een gevoelige huid en regelmatig puistjes en andere oneffenheden. Tijd om dit stappen plan eens uit te testen!

In dit artikel vind je een eerste indruk/review en product informatie over 3 Zarqa Face producten. Kijk je mee?

Zarqa huidverzorging

De verzorgingslijn van Zarqa bestaat uit meer dan 40 producten die allemaal een bijzondere werking hebben op de huid. Zarqa is zuiver. De producten van Zarqa bevatten geen parfum, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of parabenen. Want deze ingrediënten heeft de huid helemaal niet nodig. Zarqa bevat alleen ingrediënten die de huid écht nodig heeft om gezond en stralend te blijven.

Zarqa Ultra Soft Face Peeling review

De Zarqa ultra soft face peeling is een milde maar zeer effectieve enzymatische peeling op basis van Papaya-extract, Sheabutter en Hyaluronzuur. Het aanbevolen gebruik van deze peeling is 1 tot 2 keer week. De Zarqa ultra soft face peeling breng je in een dun laagje aan op het gezicht, op de hals en eventueel op het decollecté. Vervolgens masseer je de peeling zacht in of je laat de peeling een minuutje intrekken. Daarna verwijder je de peeling met een lauwwarm vochtig doekje of washandje.

De substantie van de peeling is in crème vorm en voelt in eerste instantie luchtig aan. Tijdens het aanbrengen wordt de crème wat stugger. Het werkzame enzym verwijdert op een zeer milde wijze de dode huidcellen zonder schurende korreltjes. Ondanks dat er geen schurende korreltjes in zitten voelde mijn huid na het gebruik van de peeling gladder aan. Eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht, maar het tegendeel bewijst. Tijdens de peeling raakte mijn huid niet geïrriteerd.

zarqa test 1

Zarqa Calming Face Mask review

Het Zarqa calming face mask is een voedend gezichtsmasker op basis van Kaolin (zuiverende witte klei) en Sheabutter. De kalmerende werking van Boswellia Serrata extract brengt de huid tot rust. Het aanbevolen gebruik van dit gezichtsmasker is 1 tot 2 keer per week. Voor een optimale werking van het masker reinig je eerst de huid met de Zarqa ultra soft face peeling. Vervolgens breng je een royale laag van het masker aan op het gezicht, de hals en eventueel op het decolleté. De inwerktijd is 15 minuten, daarna verwijder je het masker met een lauwwarm vochtig doekje of washandje.

Door de huid regelmatig extra te verwennen met een voedend masker zorg je voor een betere doorbloeding van de huid en stimuleer je de processen in de huid.

De substantie van het masker smeert gemakkelijk uit over de huid. Het trekt iets in de huid, maar wordt niet echt hard. Het masker voelt tijdens de inwerktijd heel comfortabel aan, alleen de eerste minuut voelde ik een lichte tinteling op mijn huid. Na het masker er te hebben af gehaald, was mijn huid heerlijk glad en zacht.

zarqa test 2

zarqa masker

Zarqa Hydra Face Cream review

De Zarqa hydra face cream is een 24-uurs hydraterende dagverzorging met SPF10. De crème hydrateert en voedt de gevoelige en droge huid optimaal én zorgt voor een uitstekende bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals uv-A en uv-B straling. De Zarqa hydra face cream werkt vochtregulerend, verzachtend en voedend dankzij een formule met Sheabutter, Natural Betaïne, Allantoïne en Vitamine E.

Zonder goede vochtbalans is een stralende huid onmogelijk!

De gezichtscrème voelt soft en soepel aan en is gemakkelijk aan te brengen. Ook trekt de crème redelijk snel in en is dus een goede basis voordat je je make-up aanbrengt.

zarqa test 3

Na het Zarqa Face 3 stappen plan voelt mijn huid zacht, glad en heel verzorgend aan. Ondanks mijn zeer gevoelige huid merk ik absoluut niets qua irritaties. Conclusie? Ik zeg: YES!

Zarqa Face producten 3 stappen plan kopen

De producten van Zarqa zijn o.a. te koop bij Holland & Barrett.

Ben jij al bekend met de verzorgingslijn van Zarqa?

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Karen zaterdag, 28 november 2015 10:46 Geplaatst door Karen

    Ik heb wel eens iets bij de Tuinen gekocht van dit merk. Ik hou van dit soort producten.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •