zaterdag, 26 mei 2018

Zenova Zonbescherming van de Action

Geschreven door 
Zenova Zonbescherming Zenova Zonbescherming

Wist je dat Action dit jaar een productlijn zonbescherming op de markt heeft gebracht? Het nieuwe eigen merk Zenova bestaat uit maar liefst 11 zonnebrandproducten met verschillende SPF factors en aftersun producten.

We weten inmiddels allemaal dat we onze huid goed in de zon moeten beschermen en zelf ben ik altijd op zoek naar het product dat voor mij het beste werkt. In dit artikel vertel ik je wat meer over de Zenova zonnebrandproducten en test ik ze uit.

Zenova Zonbescherming

Toen ik hoorde dat Action een nieuwe huidverzorgingslijn lanceerde en dan speciaal voor in de zon was mijn nieuwsgierigheid gewekt. De Zenova zonbescherming bestaat uit verschillende producten voor een optimale bescherming van de huid tegen schadelijke invloeden van de zon. De producten zijn dermatologisch getest, zijn waterresistent en rijk aan vitamine E. Zenova heeft ook aan de gevoelige huid gedacht, er zit namelijk ook een zonnemelk zonder parfum met een milde conservering in het assortiment. Datzelfde geldt ook voor de zonnebrandproducten die speciaal voor kinderen verkrijgbaar zijn. Deze producten zijn verpakt in een handige triggerspray- en roll-on verpakking. En voor de liefhebbers is er ook een Sun Oil spray. Als verzorging na een heerlijk dagje zonnebaden zijn er de aftersun producten van Zenova.

Een complete zonbescherming lijn voor het hele gezin! En... het is ook nog eens heel erg goed betaalbaar!

Zenova Zonbescherming Review

Eerlijk gezegd ben ik niet zo'n fan van een zonnebrandcrème, maar ik weet dat het heel erg belangrijk is (zeker voor mijn gevoelige huid) dus probeer ik altijd zo goed mogelijk mijn huid te beschermen. Waarom ik geen fan ben? Persoonlijk vind ik de meeste zon producten altijd erg plakkerig. Daar hou ik niet zo van. Zo zijn er bepaalde zon producten die onder mijn favorieten vallen en wel voor mij werken, maar ik vind het altijd leuk om nieuwe zonnebrandproducten uit te testen.

zenova sun spray

Van Zenova zonbescherming heb ik de Sun Spray SPF 30 en de Aftersun Spray getest. Hieronder staan alle punten op een rij wat mijn persoonlijk bevindingen over deze zon producten zijn.

  • Als eerste vind ik de verpakking van de Zenova zonproducten er goed uitzien. Het oog wil ook wat, dus ja, dat vind ik ook belangrijk.
  • De geur van de Sun Spray en van de Aftersun Spray vind ik verrassend fijn! Er hangt niet zo'n overheersende zonnebrandgeur aan. Geuren vind ik altijd vrij persoonlijk, maar voor mij is de geur van Zenova een groot pluspunt!
  • Dan de grote vraag: "Is het plakkerig?" Dat valt eigenlijk best wel mee. De Sun Spray trekt redelijk snel in, je voelt wel dat er iets op de huid is aangebracht, maar is niet echt vervelend.
  • Geeft Zenova Sun Spray een goede bescherming in de zon? Ik ben nog niet verbrand, dus ik kan deze vraag met JA beantwoorden!
  • De Aftersun Spray voelt na het aanbrengen op de huid lekker verkoelend aan. Ook deze spray trekt redelijk snel in de huid waardoor het niet al te plakkerig aanvoelt.

Ben ik tevreden over de zonbescherming van Zenova? Ja eigenlijk wel! Voor een budget huidverzorgingsproduct is dit een hele goede optie om te gebruiken. Hoewel ik weleens een vervelende huidreactie op budget zon producten heb gehad, is dat met Zenova niet het geval. Iedere huid kan weer anders reageren op verzorgingsproducten en gelukkig reageert mijn huid hier heel goed op. Dus ook voor de gevoelige huid is het proberen van deze zon producten zeker aan te raden!

zenova sunsprayzenova aftersun

Waar is Zenova te koop?

Zenova is een eigen lijn van de Action en is in alle Action filialen verkrijgbaar. De Zenova zon producten zijn al te koop vanaf € 1,49 en variëren tot € 4,95. Een goede deal voor een prima product.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •