maandag, 10 juni 2019

Beauty Tips van MAC, Moroccanoil & Weleda

Geschreven door 
De leukste beauty nieuwtjes van MAC, Moroccanoil en Weleda! De leukste beauty nieuwtjes van MAC, Moroccanoil en Weleda!

Heerlijk de zomer tegemoet met fijne nieuwe producten en collecties van MAC Cosmetics, Weleda en Moroccanoil! Ik heb weer een aantal leuke beauty nieuwtjes en weetjes voor je, gespot tijdens een beautyday event!

MAC Electric Wonder

Wauw, wat is de nieuwe collectie Electric Wonder van MAC prachtig! Deze zomerse make-up collectie is geïnspireerd op de vrouw die wel make-up wil dragen in de zomer, maar er niet te veel moeite voor hoeft te doen. Ook is het belangrijk dat de make-up op een warme zweterige dag goed op zijn plek blijft zitten. Naast dat deze collectie uit prachtige zomerse tinten bestaat zijn de Electric Wonder make-up kwasten ook echte must-haves!

mac electric wonder

De 126ses split fibre large face brush is een gezichtskwast met een gelijke verdeling van twee soorten synthetische vezels waardoor je beide kanten van de kwast voor een andere finish kunt gebruiken. Ook de 234ses split fibre eye blending brush heeft twee soorten synthetische vezels waardoor je deze voor meerdere toepassingen kunt gebruiken. Super handig! Ideaal als je op vakantie gaat, want dan hoef je niet je gehele kwastenset mee te nemen!

mac electric wonder brush

MAC Viva Glam

Een interessant weetje over de Viva Glam lipsticks van MAC.

Je zal vast en zeker weleens van de Viva Glam lipstick van MAC hebben gehoord of misschien ben je zelf al jaren fan.

Interessant om te weten is dat de VIVA GLAM lipstick, waarvan de eerste in al 1994 werd gecreëerd, een grote rol speelt in het MAC AIDS-fonds. Vanaf het begin tot op de dag van vandaag gaat de volle 100% van de verkoopprijs (na aftrek van de btw) van elk VIVA GLAM product naar het MAC AIDS-fonds waarbij het cosmetica merk jaarlijks ongelooflijk hoge bedragen kan overhandigen en werkelijk levens verandert. In de afgelopen 25 jaar van VIVA GLAM heeft deze campagne van MAC bijgedragen aan 21.000.000 schone naalden, 7.000.000 maaltijden en 2.000.000 zwangere vrouwen die getest konden worden op HIV. MAC draagt bij aan het vechten tegen AIDS met iedere VIVA GLAM lipstick die wordt verkocht.

Weleda is hip

Weleda doet al jaren waar we tegenwoordig met z'n allemaal zo op zoek naar zijn. Waar steeds meer merken op de nature en vegan tour gaan, doet Weleda dit eigenlijk al jaren! Sinds 1921 (dit is dus al een hele lange tijd) ontwikkeld Weleda producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten op een zo duurzaam mogelijke manier.

Waarom had Weleda dan altijd zo'n "stoffig" imago? Ik heb geen idee. Wat ik wel weet is dat ze flink aan dat imago hebben gewerkt en steeds blijven vernieuwen.

weleda

Tijdens het beauty event heb ik kennis gemaakt met een nieuwe verzorgingslijn in het assortiment, de Edelweiss Zonverzorging. Deze zonnecrèmes en -lotions bevatten non-nano minerale UV-filters die ervoor zorgen dat de beschermende deeltjes op de huid blijven liggen in plaats van in je huid trekken waardoor er geen synthetische stoffen in je huid terechtkomen én je direct goed beschermt bent nadat je de Edelweiss Zonverzorging van Weleda hebt aangebracht.

Daarnaast heeft Weleda voor deze zomer een hele fijne douchecrème uitgebracht. De Summer Garden Shower is een milde douchecrème met biologische sesamolie met de heerlijke exotische geur van ylang ylang, citroen en copaibahars. Een tropisch feestje voor onder de douche!

Let op: De Summer Garden Shower van Weleda is Limited Edition!

Moroccanoil Droogshampoo met kleur

Moroccanoil is zeer populair vanwege het ingrediënt arganolie. Het assortiment bestaat dan ook uit vele fijne verzorgende producten voor het haar.

Een interessant concept is de droogshampoo van Moroccanoil. Droogshampoo wordt veelvoudig gebruikt om vet te absorberen én om meer volume in het haar te creëren. Omdat droogshampoo al snel een witte waas in het haar achterlaat heeft Moroccanoil twee soorten uitgebracht, de Dry Shampoo Light Tones en de Dry Shampoo Dark Tones.

Vanwege de toegevoegde pigmenten zal deze droogshampoo zich sneller aanpassen aan je haarkleur waarbij je minder snel last hebt van een witte waas.

moroccanoil

Leestip: Review BAE Make-up by Hema Concealer!

Let's Connect!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •