donderdag, 16 mei 2019

BAE Make-up Concealer by Hema

Geschreven door 
Review BAE Concealer van de Hema! Review BAE Concealer van de Hema!

BAE Make-up, Before Anything Else!

Wellicht is het je niet ontgaan dat Hema een nieuwe make-up lijn in het beauty assortiment heeft. B.A.E is een geheel nieuw label, betaalbaar én vegan!

Het eerste product wat ik heb getest is de BAE No More Spots Concealer. Mijn eerste is al op, dus dat houdt in dat ik razend enthousiast ben! Ik denk dat ik weer een nieuw make-up pareltje heb gevonden.

KNIPCURSUS

BAE Make-up Concealer Review

Toen ik een tijdje terug in de Hema voor het BAE Make-up schap stond heb ik een kwartier lang staan swatchen en kijken wat er allemaal in het assortiment zit. Het gehele label bestaat uit 138 producten verdeeld in 6 categorieën namelijk; Face, Eyes, Brows, Lips, Accessoires en Eau de Toilette. Tevens worden er elk seizoen nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd die inspelen op de laatste trends.

Hetgeen wat ik op dat moment écht nodig had was een nieuwe concealer. Omdat ik niet kon kiezen tussen alle andere producten, besloot ik alleen voor de BAE Concealer te gaan. Dit was een schot in de roos! Ik ben fan!!

De BAE Make-up Concealer is mijn everyday make-up basis waar ik eigenlijk niet meer zonder wil. Mijn huid is de laatste tijd erg opgeknapt sinds ik de producten van SENSAI gebruik, maar er zijn zeker nog een hoop oneffenheden te spotten. Met name mijn rode wangen mogen van mij altijd wel iets gecamoufleerd worden en laat deze concealer van BAE nu net het juiste product daar voor zijn!

Bae Concealer Voor
Bae Concealer Na

Zodra ik de concealer heb aangebracht ziet mijn huid er eigenlijk al heel egaal uit waardoor ik daarna nog maar heel weinig foundation hoef te gebruiken. De foundation zou ik in principe ook weg kunnen laten als ik niet voor een full-face look wil gaan, maar ik ben nu eenmaal gek op make-up, dus gebruik ik alles ;-).
Op de foto's hieronder laat ik aan je zien wat deze concealer op mijn huid doet. Ik begin met een before foto en heb op de laatste foto alleen de concealer gebruikt.

Bae Makeup Concealer Voor
Bae Concealer Makeup Aanbrengen
Bae Concealer Aanbrengen
Bae Concealer Makeup Na

Had ik al verteld dat ik fan ben van de BAE Make-up Concealer?

Bae Concealer
Concealer Bae Review

De concealer blijft bij mij de gehele dag goed op zijn plek, heeft een perfecte dekking, brengt heel gemakkelijk aan en hecht goed op de huid.

De tint die ik zelf gebruik is 02 neutral en kost € 5,-

Wat mij betreft een fijn en betaalbaar product welke ook nog eens voor 100% vegan is.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar dit product? BAE Make-up wordt exclusief bij HEMA verkocht, in de winkels zelf én online.

bae makeup

Be Dazzled!!

1 Reactie

 • Reactielink A.M. Ligthart vrijdag, 08 mei 2020 11:16 Geplaatst door A.M. Ligthart

  Geachte heer/mevrouw,  Al langere tijd ben ik op zoek naar 2 artikelen van uw foundation-lijn t.w.:  - skin protecting illuminating foundation, neutral 02;

  - intense eye pencil, zilverkleur.  Bijna geheel lege schappen en alle winkels doet mij afvragen of deze artikelen nog aangevuld worden. Zo niet dan moet ik op zoek naar een ander merk.

  Gaarne ontvang ik van u een reactie met een duidelijk antwoord.  Bij voorbaat dank,

  met vriendelijke groet,  Ans Ligthart

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 •