woensdag, 17 september 2014

Beautybeurs impressie sept. 2014

Geschreven door 

Ik breng regelmatig een bezoek aan de Beauty Salon Dimensions, dit is een beauty beurs voor vele beauty gerelateerde branches.

Op Zondag 14 September 2014 heb ik een bezoek gebracht aan de beurs Beauty Salon Dimensions in de jaarbeurs in Utrecht. In de jaarbeurs wordt twee keer per jaar een beautybeurs gehouden, in het voor- en najaar. Meestal ga ik in het voorjaar naar de beautybeurs, maar dit jaar ben ik in September gegaan.

De Beauty beurs in Utrecht

Op de beautybeurs tonen vele bedrijven en merken hun producten die voornamelijk met de beauty industrie te maken hebben. Verschillende make-up merken zijn er te zien, zoals bijvoorbeeld Make-up Studio. Voor de schoonheidsspecialist zijn er vele merken met de nieuwste cremetjes, snufjes en werkmaterialen aanwezig. Maar ook voor de nagelstylist is deze beurs en walhalla. Er staan vele stands met allerlei nagelproducten die de nagelstylist maar nodig heeft.

Als je in de beautybranche werkt is het erg leuk om deze beurs te bezoeken. Dit keer heb ik vooral gekeken naar de make-up merken die zich presenteerden op de beurs. Helaas vond ik het dit keer ietsjes tegen vallen. De beautybeurs die in het voorjaar plaats vindt is naar mijn idee een stukje groter, de meeste stands zijn dan ook wat uitgebreider én er is meer gelegenheid om hier en daar wat producten te shoppen. Maar al met al was het leuk om deze beurs bezocht te hebben. Ik ben samen met een vriendin geweest die net is begonnen in het pedicurevak, zij heeft een mooie werkkar kunnen scoren! Verder hebben we nog wat andere dingetjes gekocht.

Ben je benieuwd hoe het er op zo'n beautybeurs aan toe gaat? In het filmpje bovenaan laat ik een impressie zien van de Beauty Salon Dimensions Beurs 2014. Ook kun je aan het einde van deze vlog nog een korte shoplog zien met dingetjes die ik op de beurs heb gekocht. Veel plezier met kijken!

Ben jij weleens op een beautybeurs geweest?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •