zaterdag, 25 mei 2013

Pamper Sessie bij Lush Den Haag

Geschreven door 
Pamper sessie bij Lush Den haag Pamper sessie bij Lush Den haag

Een uitnodiging voor een pamper sessie bij Lush, that's nice, dacht ik. Ik had me aangemeld voor het Lush filiaal in Den Haag en was gelijk enthousiast! Alleen het duurde even voordat ik daar de tijd voor had. Maar.... ik ben geweest! En het was heerlijk!

Bij Lush in Den Haag

Lush

Op dinsdag 21 Mei '13 ben ik bij het Lush filiaal in Den Haag geweest. Mijn moeder was ook gezellig mee, omdat we besloten om gelijk lekker even te shoppen in de stad. Ondanks dat alleen ik een afspraak had, stelde Lush voor om bij mijn moeder ook een sessie te doen. Helemaal super van Lush! We hadden dus een gezellige duo pamper sessie.

Lush

Mmmm, fijne producten met natuurlijke ingrediënten.

Als eerst werd er uitgebreid mijn huidtype doorgenomen en wat mijn huid nodig heeft. Vervolgens werd er een plan gemaakt. Dit gebeurde ook bij mijn moeders huid. Conclusie: allebei een droge huid, mijn huid is daarbij ook zeer gevoelig.

Lush

De spulletjes werden klaar gezet.

Lush

Als eerste werd mijn gezicht gereinigd met de Ultrabland Reiniger.

Ultrabland Reiniger

"Gemaakt op basis van zalige amandelolie haalt deze reiniger alle make-up er af en laat een heerlijk gevoedde huid achter. Het is zacht, maar de diepreinigende olieen weten al het lastige vuil en make-up moeiteloos te verwijderen. Masseer een klein beetje op je gezicht en ogen en verwijder het met een washandje of een watje met warm water. Verzachtend rozenwater, honing en bijenwas houden je huidje zacht als babybilletjes".

Lush

Daarna werd er het Full of Grace Serum aangebracht met een heerlijke gezichtsmassage.

Lush

Full of Grace Serum

"Dit fantastische serum geeft je gevoelige huid net even wat extra verzorging. Amandelolie, murumuru- en cupuacu boters voeden je huid intensief, rozenolie kalmeert irritaties. We hebben er ook nog eens Portobello champignons in gestopt, omdat die barstensvol anti-oxidanten zitten".

Tijd voor het masker!

Lush

Bovenstaand masker was voor mij, The Sacred Truth en het masker hieronder kreeg mijn moeder, Oatifix.

Lush

Lush

The Sacred Truth Masker

"Wij willen er liever niet ouder uitzien dat we daadwerkelijk zijn. Maar om nu duizenden euro's neer te gaan tellen zodat iemand ons gezichtsvel achter de oren trekt, gaat ook een beetje ver. In plaats van een goed staaltje struisvogelpolitiek, accepteren we dat we ouder worden. Voor de mensen die dat ook doen, maken we Sacred Truth. Zodat je het proces van ouder worden vertraagd met massa's tarwekiemgras, ginseng en groene thee die je huid beschermen tegen vrije radicalen die het verouderingsproces juist versnellen. Gebruik regelmatig voor een jeugdige uitstraling. (En drink ook veel water en eet veel fruit)".

Het masker voelt goed op mijn huid aan. Het droogt iets in, maar wordt niet heel erg hard. Dit vind ik wel prettig. En wauw, wat voelt mijn huid na dit masker lekker zacht en gevoed aan!

Lush

Tijdens het intrekken van het masker kregen we een heerlijke handmassage met de Therapy Massagebar!

Het masker werd er afgehaald met Eau Roma Water.

" Eau Roma Water bevat rozen en lavendel; een flinke spray op een watje en je verfrist je huid zonder deze uit te drogen. Rozenwater wordt al 2000 jaar non-stop gebruikt in cosmetica omdat het zo zacht is voor je huid. Helende lavendel geeft wat meer balans – niet te vet, niet te droog". Lush Pamper Sessie Als laatste werd de dagcréme Celestial aangebracht.

"Celestial is speciaal ontwikkeld om een barriere te creeren die ervoor zorgt dat de gevoelige huid niet utidroogt en om dit huidtype te kalmeren".

De sessie duurde ongeveer een uur, het vloog voorbij! Er werden allemaal producten gebruikt die ik zelf nog nooit eerder had gebruikt, dat maakte het nog leuker. Het zijn stuk voor stuk fijne producten. Maar ik heb wel een paar producten die er voor mij uitsprongen, dat zijn het serum en het masker. Ik ben eigenlijk wel van plan om deze producten een keer aan te schaffen.

Met dank aan Lush Den Haag! Het was een leuke, gezellige sessie!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •