zondag, 15 maart 2015

Bruidskapsel uitkiezen - Haarvraag

Geschreven door 
Hoe kies je een bruidskapsel uit? Hoe kies je een bruidskapsel uit?

Zit je letterlijk en figuurlijk met je handen in het haar en heb je een dringende haarvraag? Dan is het item: "Stel je haarvraag aan de kapper" iets voor jou!

In deze blogpost behandel ik de vraag:

"Dit jaar ga ik trouwen, maar heb geen idee wat ik met mijn haar wil. Hoe kan ik het juiste bruidskapsel uitkiezen?"

Een perfect bruidskapsel op je trouwdag is heel erg belangrijk. Soms is het inderdaad weleens lastig om het juiste bruidskapsel uit te kiezen. Er zijn een aantal factoren belangrijk die meespelen bij het uitkiezen van een bruidskapsel.

Hoe kies je een bruidskapsel uit?

bruidskapsel 1bruidskapsel 15

bruidskapsel 11bruidskapsel 17

Haarstylist voor bruidskapsels

Ga op zoek naar een kapper die ervaring heeft met bruidskapsels! Dit is heel belangrijk, want niet iedere kapper is daar gespecialiseerd in. Naast dat het jouw perfecte kapsel moet zijn, moet het kapsel natuurlijk ook de hele dag keurig blijven zitten. Ook dat krijgt niet iedere kapper voor elkaar.

Zoek bruidskapsel foto's

Wat ik zelf ook vaak van tevoren vraag aan de aanstaande bruidjes, is dat ze op zoek moeten gaan naar inpiratie foto's op internet. Pinterest is daar een hele goede site voor. Vaak kom je er zelf dan wel gauw genoeg achter welke richting je met je bruidskapsel op wilt gaan. Tijdens een proefsessie kunnen de ideeën dan wat meer uitgewerkt worden. Neem eens een kijkje op het Pinterest bruidskapsel bord van Dazzling Beauty!

Proefsessie

Ik kan me haast niet voorstellen dat er kappers zijn die geen proefsessie van te voren doen, maar ik wil dit toch graag even benoemen. Een proefsessie voor het bruidskapsel is heel belangrijk. Tijdens een proefsessie kun je je wensen aangeven wat je zou willen. Heb je geen idee wat je wilt, dan heeft de kapper meestal wel wat modellenboeken beschikbaar om in te kijken. Ook kan de kapper advies geven wat wel en/of niet kan met het haar, wat juist wel of niet mooi staat en ideeën geven. Tijdens een proefsessie wordt er een proefkapsel gemaakt, zodat je zelf ook meer een idee krijgt van hoe het gaat worden.

De jurk (of andere trouwkleding)

Het is belangrijk dat het kapsel ook bij de trouwkleding past. Heb je bijvoorbeeld een hele klassieke jurk, dan zou ik ook voor een wat klassieker kapsel gaan. Bij een stoere trouwjurk past een stoer nonchalant kapsel weer wat beter. Neem altijd een plaatje of foto van de jurk mee naar de proefsessie! De kapper kan aan de hand van de foto aangeven wat voor soort kapsels hier mooi bij staan.

Ik weet zeker dat er een mooi bruidskapsel uitkomt met bovenstaande tips! Succes!!

P.s. Kom je uit regio Westland en heb je trouwplannen? -->> Dazzling Beauty voor Bruidskapsel en Bruidsmake-up

Heb jij een brandende haarvraag aan de kapper? Stel hem hieronder bij de reacties of op social media!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •