zaterdag, 27 augustus 2022

3D vlecht in een staart maken | Tutorial

Geschreven door 
Een 3D vlecht met een 3 strengen vlecht en een opvlecht! Een 3D vlecht met een 3 strengen vlecht en een opvlecht!

Een 3D vlecht in het haar ziet er super tof uit, is een ideaal kapsel voor verschillende gelegenheden en (hoewel het ingewikkeld eruit ziet) is het ook nog eens makkelijk om te maken!

In deze tutorial laat ik stap voor stap een toffe 3D vlecht zien die je in een staart kunt dragen.

Wat is een 3D vlecht?

Een 3D vlecht is een vlecht die alles behalve plat is. Een kabelvlecht, ronde vier strengenvlecht, wordt ook weleens als 3D vlecht benoemd. In deze vlechttutorial laat ik iets anders zien dan een ronde vlecht. Ik maak vanuit een staart 2 vlechten die met elkaar verbonden zijn, maar ook weer niet. Precies!! Een 3D vlecht!

Hoe maak je een 3D vlecht

Je kunt zo'n 3D vlecht echt op allerlei verschillende manieren maken. Het is natuurlijk wel heel belangrijk dat je de basis vlechttechnieken kent. Voor deze 3D vlecht maak ik gebruik van de onderhandse 3 strengen vlecht en de opvlecht technieken.

→ Wil je eerst goed kunnen vlechten voordat je aan zo'n 3D vlecht begint? In deze GRATIS vlecht cursus leer je alle stap voor stap basis vlechttechnieken.

In deze vlechttutorial laat ik je deze versie van de 3D vlecht zien. Enjoy!!

Vind je dit soort tutorials super leuk en leerzaam? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste video's!

Dit vind je vast ook leuk:

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •