woensdag, 11 februari 2015

Haar & Make-up voor Valentijnsdag

Geschreven door 

Valentijnsdag! Of je nu sinds kort een nieuwe liefde hebt, single bent of al jarenlang samen bent. Op Valentijnsdag vier je de liefde! Heb je een romantische date gepland of ga je de hele dag naar de brievenbus zitten staren totdat de postbode een kaartje van jouw Valentijn naar binnen duwt? Zorg in ieder geval voor een oogverblindende Valentijnslook! Je weet maar nooit ;-)!

In dit artikel laat ik je een romantische Valentijnslook zien. Aan de hand van een foto tutorial leg ik je stap voor stap uit hoe je deze make-up look en hairstyle zelf kan maken. Kijk je hieronder mee?

De make-up look How-To

Stap 1

Stap 1

Stap 2

Stap 2

Stap 3

Stap 3

Stap 4

Stap 4

Stap 5

Stap 5

Stap 6

Stap 6

Stap 7

Stap 7

Voor deze ooglook heb ik het oogschaduw pallet Naked 3 van Urban Decay gebruikt. Natuurlijk kun je ook soortgelijke kleurtjes van een ander merk gebruiken. De mascara is van Make-up Studio en het oogpotlood is van Catrice.

  • Breng een lichte kleur oogschaduw als highlighter aan onder de wenkbrauw.
  • Breng ook wat van deze lichte kleur aan in de binnen ooghoek.
  • Met een donkere kleur maak je een lijntje boven en onder het oog met een kleine wing. Laat het lijntje onder het oog tot halverwege lopen. Ik gebruik hier een donker paars/grijze tint. Met oogschaduw krijg je een zachter effect dan met een liquid eyeliner.
  • In de arcadeboog breng je een peach achtige kleur aan. Dit kun je het beste met een blendingkwast aanbrengen.
  • Op het bewegend ooglid breng je een zacht roze tint aan. Laat de kleuren gelijk mooi in elkaar overlopen door middel van een blendingkwast. Onder het oog breng je heel lichtjes de peach tint en de roze tint aan.
  • Met een vingertop breng je een lichte helder roze tint aan midden op het bewegend ooglid voor een glowy effect.
  • Breng een paar laagjes mascara aan.
  • Op de waterlijn zet je een lijntje met een nude kleur oogpotlood.

Make Up Look Valentijnsdag 1
Make Up Look Valentijnsdag 2
Make Up Look Valentijnsdag 3

Een vleugje rouge mag natuurlijk niet ontbreken bij je Valentijnslook! Deze blush is van Too Faced, Sweethearts Blush in de kleur Something about Berry.

Make Up Look Valentijnsdag 4

Om in de zachte roze tinten te blijven gebruik ik hier een zacht roze kleur lipstick van Estée Lauder. Deze komt uit de blockbuster 2013.

Het kapsel How-To

Haar Op Valentijnsdag 1

Voor deze Valentijnslook heb ik voor een nonchalant kapsel gekozen. Als eerste zet je grof wat warmterollers in het haar. Ik gebruik hier twee verschillende maten voor een nonchalante krul.

Haar Op Valentijnsdag 2
Haar Op Valentijnsdag 3

Als je de rollers eruit haalt zijn de krullen wat compact. Om ze wat losser te maken ga je er voorzichtig met je vingers doorheen, hierdoor worden de krullen wat luchtiger. Zorg ervoor dat het niet gaat pluizen!!

Haar Op Valentijnsdag 4

Vervolgens zet je het haar losjes met klemmetjes en/of schuifspeldjes vast. Denk erom: probeer het niet te netjes te doen!! Het mag best een beetje plukkerig zitten met hier en daar een losse krul.

Haar Op Valentijnsdag 5

Spuit er wat haarlak overheen en......

Voila! Je Valentijnslook is klaar!

Haar Op Valentijnsdag 6

Wat ga jij doen op Valentijnsdag?

Happy Valentine & Be Dazzled!!

Pssssttt....... Mijn Valentijn cadeau tip vind je HIER!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •