zaterdag, 17 maart 2018

Haartrends 2018 | Wetlook Slicked Back Hairstyle

Geschreven door 
Wetlook haartrend 2018! Wetlook haartrend 2018!

Wat zijn de haartrends voor 2018? Tegenwoordig is er niet meer één kapsel dat er uitspringt, maar zijn er meerdere kapsels mogelijk. Het ligt er natuurlijk ook aan wat voor haartype je hebt en of een bepaalde haartrend wel mogelijk is in jouw haar.

In dit artikel laat ik een haartutorial zien van de wetlook slicked back hairstyle. Een haartrend die eigenlijk al een paar jaar geleden op de catwalks te zien was, maar nu in 2018 echt in het haar modebeeld gaat doorbreken.

Wetlook Slicked Back Hairstyle | Haartrend 2018

In het filmpje hieronder kun je mijn tutorial bekijken hoe ik de wetlook slicked back hairstyle in mijn eigen haar creëer. In principe is deze haartrend in verschillende haarlengten en haartypen mogelijk.

Ga je voor super strak en stijl of wil je de look wat nonchalanter houden door wat structuur in het kapsel aan te brengen? Ook hier kun je zelf bepalen hoe je deze haartrend in je eigen kapsel gaat creëren.

Het enige wat je nodig hebt voor deze haartrend is een goede wetlook haargel en eventueel wat haarlak voor extra stevigheid.

Een perfect kapsel dus voor elke gelegenheid én super makkelijk voor als je het haren wassen nog even een dagje uit wilt stellen.

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •