dinsdag, 05 mei 2020

Laagjes knippen bij mannen | Halflang en lang haar

Geschreven door 
How-to: Laagjes knippen in het haar bij de man! How-to: Laagjes knippen in het haar bij de man!

Het haar in laagjes knippen bij mannen met lang of halflang haar. Hoe doe je dat?

De kniptechniek bij een herenkapsel is anders dan bij een dameskapsel. Dit heeft te maken met de vorm van het kapsel. Lagen in het haar knippen bij de man werkt dus anders dan wanneer je dit bij een vrouw gaat doen.

Haar in lagen knippen bij de man

Het haar in lagen knippen bij de man kunnen uit verschillende technieken bestaan zoals gelijke lagen, afnemende lagen en toenemende lagen. Het is belangrijk dat je de gehele coupe in een hoekige vorm knipt. Wanneer je het herenkapsel te rond gaat knippen ziet het er vaak wat vrouwelijker uit. En we willen natuurlijk een stoer mannenkapsel zonder vrouwelijke vormen!

Het kapsel dat ik in deze tutorial aan je ga laten zien is geschikt voor halflang en lang haar. Je kunt het haar ook iets korter knippen dan het kapsel bij Simon wat ik in deze how-to laat zien. Ben je op zoek naar een kort herenkapsel? Dan kun je beter de tutorial Opscheren met een tondeuse bekijken.

In een eerdere video heb ik laten zien hoe je lang haar bij de man op 1 rechte lengte kunt knippen. Vanuit deze basis ga ik bij mijn model Simon lagen in het haar knippen.

Bekijk ook: Lang haar knippen bij de man | Recht op 1 lengte!

Hoe dat precies in zijn werk gaat, kun je in de video hieronder bekijken.

Vind je dit soort how-to's voor mannen knippen super handig en leerzaam om te zien? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwste haar tips!

Wat heb je nodig?

Om het haar van de man te knippen is het belangrijk dat je de juiste knip tools gebruikt. Hieronder heb ik alle tools die ik gebruik of soortgelijke tools voor je op een rij gezet.

→ Hier vind je nog veel meer goede kappersscharen!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •