woensdag, 21 juni 2017

Zelf je haar in lagen knippen

Geschreven door 
DIY: Zelf je haar knippen! DIY: Zelf je haar knippen!

Zelf je haar knippen heeft voordat je begint de nodige uitleg en kennis nodig. Zeker als je het haar ook nog eens in laagjes wilt knippen.

Hoe doe je dat, je eigen haar knippen? Het is niet zomaar hier en daar een pluk oppakken en dan een stukje daarvan afknippen. Nee, het is iets meer dan dat. Kappers gaan niet voor niets naar de kappersschool om o.a. het vakonderdeel haren knippen te leren.

In dit artikel kun je de how to bekijken van hoe ik zelf mijn eigen haar in laagjes knip, leg ik hoe je dit zelf het beste kunt doen én vind je een lijstje van producten die je het beste hiervoor kunt gebruiken.

KNIPCURSUS

Zelf haren knippen | How To

Hoe je zelf je eigen haren kunt knippen laat ik door middel van haartutorial zien. In de haartutorial laat ik zien hoe ik zelf mijn eigen haar in laagjes heb geknipt.

Let op: In het filmpje leg ik uit dat ik al jaren ervaring heb in het kappersvak. Daarmee wil ik aangeven dat ik precies weet wat ik aan het doen ben. Achter het haren knippen zit een heel vaktechnisch verhaal wat bij elk haartype, haarvalling en model weer anders is. Twijfel je om zelf je haar te gaan knippen? Breng dan gewoon een bezoek aan de kapper! *

Hieronder kun je de DIY haren knippen bekijken!

Haar knippen | Wat heb je nodig?

Heb je besloten om zelf je haar te gaan knippen dan is het belangrijk dat je de juiste spullen daarvoor gebruikt. Een huis- tuin- en keukenschaar is een NO GO! Om haar te knippen heb je een speciale kappersschaar nodig. Daarnaast is een fijne kam handig en eventueel wat klemmen om het haar af te kunnen delen.

Kappersscharen zijn er in verschillende prijsklasses en je hoeft echt geen hele dure schaar aan te schaffen. Hieronder heb ik een aantal producten voor je op een rij gezet die geschikt zijn om zelf je haar te kunnen knippen.

Let op: Ben je linkshandig, dan is het verstandig om een linkshandige kappersschaar aan te schaffen!

Overige materialen:

Wil je altijd op de hoogte blijven van Dazzling Beauty's nieuwste filmpjes? Abonneer je dan geheel gratis op Dazzling Beauty's YouTube kanaal.

Bekijk ook:

Succes met het knippen van je eigen haar!

Be Dazzled!!

*Dazzling Beauty is niet aansprakelijk als je zelf je eigen haar verknipt!

2 reacties

  • Reactielink Angelien woensdag, 19 februari 2020 09:00 Geplaatst door Angelien

    Bedankt voor deze tips, meteen succesvol mijn laagjes in haar geknipt. Ziet er weer netjes uit.

  • Reactielink Babs vrijdag, 23 juni 2017 14:02 Geplaatst door Babs

    Super duidelijke tutorial. Ik knip mijn haar ook af en toe en deze DIY ga ik een keer toepassen. Dank je!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •