maandag, 14 maart 2016

DIVA Professional Styling Event @ John Beerens

Geschreven door 
DIVA Professional Styling Tools! DIVA Professional Styling Tools!

DIVA Professional Styling tools zijn in het bezit van de nieuwste technologieën op het gebied van haartools en elke DIVA haartool bevat een speciale formule, namelijk de 'warmte-boost'. Voor elk gewenst kapsel én ieder haartype is er mede door de verschillende technologieën een geschikte DIVA stylingtool.

Op zondag 13 Maart '16 ben ik op uitnodiging naar de vernieuwde haarstudio van John Beerens in Tilburg afgereisd om het DIVA Professional Styling Event bij te wonen. Dé DIVA Know-it-all from the UK, Angela Castro, nam ons mee in de wereld van DIVA en vertelde alle tips en tricks over de verschillende haartools van DIVA. Kijk je mee?

Over DIVA Professional Styling

DIVA Professional Styling is een Engels familiebedrijf dat gevestigd is in hartje Londen en staat vooral bekend om zijn stylingtools. Het merk DIVA probeert altijd in te spelen op de laatste haartrends en beschikt over verschillende haarstylingtools, voor iedere look is er een gewenste haartool te vinden. DIVA is al vaak genomineerd voor zijn goede stylingtools en heeft al verschillende prijzen gewonnen.

Vanwege mijn vakgebied als hairstyliste was het merk DIVA Professional Styling niet geheel onbekend voor mij. Een tijdje geleden maakte ik een How-To artikel over de DIVA Beach Waves Wand krultang. DIVA blijft vernieuwen op het gebied van de laatste technologieën in hun stylingtools. Zo beschikken alle haarstylingtools over verschillende technologieën zoals o.a. de MAK technologie, Infinity Field Ionic en Nano-Diamond. Voor een uitgebreide uitleg van alle technologieën inclusief de werkingen ervan zal ik in een ander artikel meer over gaan uitweiden. Voor nu neem ik je mee naar het persevent van de DIVA haarstylingtools.

DIVA Professional Styling Event

Om 10.00 uur werd ik verwacht in de vernieuwde haarstudio van John Beerens in Tilburg.

john beerens haarstudio

Bij ontvangst kreeg ik een lekkere gezonde smoothy van SapVers, ik koos voor de "Drie Makkers" die uit wortel, kiwi en appel bestaat. Goed begin van de ochtend, hoewel ik al ruim een uur in de auto had gezeten ;-).

Diva event sapvers

Vervolgens vertelde John Beerens over de vernieuwde haarstudio met het retail onderdeel in de salon. Leuk om te zien hoe deze zaak weer in een nieuw jasje is gestoken, ik ben namelijk al eens eerder hier in de haarstudio geweest.

haarstudio john beerens

John Beerens gaf een update over alle haarproducten die verkrijgbaar zijn in de haarstudio en webshop én gaf wat uitleg over de nieuwste producten.

DIVA

Daarna nam DIVA specialiste Angela Castro het woord.

DIVA event 2

Als eerste kregen we uitleg over het concept van de DIVA tools en vervolgens mocht iedereen de haartools zelf uitproberen. Daarnaast gaf Angela tips en tricks hoe je de tools het beste kunt gebruiken.

Diva event 4

Diva event 3

Diva event 5

Ik moet zeggen dat ik persoonlijk zeker onder de indruk ben van alle DIVA stylingstools.

Na afloop kreeg ieder een fantastische goodybag mee naar huis inclusief een DIVA haartool naar keuze! Zelf heb ik gekozen voor de DIVA Intelligent Digital 4x Vari-Waver, een haartool waarmee je de populaire waves in het haar kunt maken. Uiteraard zal ik binnenkort een haartutorial maken met deze haartool.

Ben jij al bekend met het merk DIVA Professional Styling?

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: « Keune Haircosmetics Event

1 Reactie

 • Reactielink Bertine maandag, 14 maart 2016 12:33 Geplaatst door Bertine

  wat leuk! jammer genoeg kon ik niet, want ik moest werken. mooie tool heb je gekozen, ben benieuwd naar je tutorial!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
 • Aanmelden nieuwsbrief

 • Plaatsen waar ik ben geweest

  +
  -
  X