dinsdag, 17 januari 2012

John Beerens Bloggersdag

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(7 stemmen)
De salon van John Beerens De salon van John Beerens

Een kijkje achter de schermen bij John Beerens op de Beauty Bloggersdag!

Afgelopen Zondag, 15 Januari 2012, ben ik op uitnodiging naar de bloggersdag van John Beerens geweest. In de kapperswereld is John Beerens al een bekende naam. Buiten de kapperswereld wordt hij ook steeds bekender. Met name door het programma John Beerens Salon Takeover, dit is de nederlandse variant op de amerikaanse serie Tabatha´s Salon Takeover. In dit artikel kom je wat meer te weten over John Beerens en neem ik je mee in een kijkje achter de schermen.

Wie is John Beerens?

Op zijn 15e begon hij in het kappersvak en is uitgegroeit tot een succesvol ondernemer. In 1993 startte hij zijn eigen kapsalon. John Beerens Haarstudio is een zeer goed lopende succesvolle zaak. Ook is hij bekend in de wereld van de sterren met het kappen van hun haar. Daarnaast runt hij al 7 jaar een beauty webshop www.johnbeerens.com. Deze staat vol met beauty producten van hoge kwaliteit. De merken die o.a. te vinden zijn in de shop zijn Chi, Farouk, Biosilk, J Beverly Hills, Tigi en Pupa. Deze producten zijn zeker niet goedkoop, maar wel van goede kwaliteit. Neem nou bijvoorbeeld de Chi-tang, dit is dé rollsroyce onder de stijltangen, zelf ben ik ook in het bezit van een chi-tang. En als je deze eenmaal een keer hebt gebruikt, dan wil je niets anders meer!

John Beerens

John Beerens Bloggersevent

De bloggersdag begon om 13.00 uur. Bij binnenkomst werd je vriendelijk ontvangen met een drankje en een stuk appeltaart. heerlijk! Nadat iedereen gearriveerd was werd er een welkomstpraatje gehouden met wat men kon verwachten deze dag. Daarna kwam John zelf aan het woord.

John Beerens

Hij gaf uitleg hoe hij zelf is begonnen en hoe hij is uitgegroeid tot waar hij nu staat. Ik vond het heel inspirerend hoe deze man zo gepassioneerd over zijn vak kan praten! Zo wil hij graag dat het kappersvak veel meer waardering krijgt. En dat ben ik helemaal met hem eens. Zelf merk ik (als kapster) ook weleens dat het kappersvak ondergewaardeerd wordt! En dat terwijl het haar zo belangrijk is!!

Er was van alles te doen deze middag. Zo kon je verschillende producten uit proberen, waaronder natuurlijk chi, farouk en pupa.

John Beerens

Zelf vond ik het leuk om door een visagiste opgemaakt te worden met de make-up van pupa.

Ik kende het merk wel, maar had het nog nooit getest.

John beerens

Je kon ook de flip-in-hair extensions proberen. Het is een mooi systeem en ziet er prachtig uit. Alleen jammer dat mijn haar daar dan weer net te kort voor is.

Ook konden de Chi tangen getest worden.

john beerens

En er was een nagelstyliste, hier kon je de gellak van OPI uitproberen.

john beerens

Boven de kapsalon is het magazijn van de shop, ´t voorraadhok! Grote kasten vol met producten. Leuk om te zien én je wordt er ook wel een beetje hebberig van....

John Beerens

john beerens

Het was een leuke, inspirerende en gezellige dag! En ook weer veel leuke meiden ontmoet!

Ik hoop dat ik jullie op deze manier een goed beeld heb kunnen geven van de bloggersdag bij John Beerens!

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: Bruidsbeurs Filmpje »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •