dinsdag, 26 februari 2013

Hairstyle 2.0 Impressie

Geschreven door 
Hairstyle 2.0 Impressie Hairstyle 2.0 Impressie

Afgelopen zondag ( 24 februari '13) ben ik naar de grootste kappersbeurs van de BeNeLux geweest; Hairstyle 2.0 in Kortrijk, België. Deze beurs wordt één keer per jaar gehouden. Het ene jaar vindt deze beurs plaats in Rotterdam ( dus dat is voor mij lekker dichtbij) en het andere jaar in Kortrijk België. Naar Kortrijk is wel iets verder weg, ruim twee uur met de auto, maar het is zeker de moeite waard.

Hairstyle 2.0 Impressie

Op de kappersbeurs hairstyle 2.0 worden altijd verschillende shows en presentaties gegeven, van nieuwe trends, technieken, het gebruik van tools tot aan haarkleuringen. Dit is altijd ontzettend leerzaam en inspirerend! Ook staan er een heleboel verschillende stands van verschillende merken die hun producten presenteren én er is altijd een groot shopping gedeelte! Dit jaar bestond de beurs uit vier hallen. In twee hallen waren alle stands opgesteld, in een andere grote hal vonden de grote shows plaats op de catwalk en in de laatste hal ( de education hal) waren verschillende labs, hier werden look en learns gegeven.

Deze dag heb ik behoorlijk veel foto's en filmpjes gemaakt! In dit artikel laat ik een impressie van de beurs zien met verschillende foto's en een filmpje. Er zullen de komende tijd meer artikelen verschijnen van hairstyle 2.0, maar dan van de verschillende haarshows apart. Dit omdat het zoveel is en ik graag alle nieuwe kapsels goed wil laten zien.

Hieronder volgen de foto's, kijk je mee?

Hairstyle 2.0

Dit was een look & learn van L'anza ( heel leerzaam)

Hairstyle 2.0

Dit is zo'n leuke tool om krullen mee te maken. Zelf ook even uitproberen natuurlijk! En ik heb gelijk een twingle set meegenomen.

Hairstyle 2.0

De show van Sassoon Creative Team. Wat een kunstenaars zijn het!

Hairstyle 2.0

Hairstyle 2.0

Presentatie van CHI, knippen en vlechten.

Hairtsyle 2.0

Ook de feathers waren natuurlijk aanwezig op de beurs!

Hairstyle 2.0

Hé, zelf even als model, dit is zo'n cool product. Later meer hierover....

Hairstyle 2.0

De show van Alexandre de Paris

Wauw, wat een gave show met prachtige kapsels was dit!

Hairstyle 2.0

Prachtige creaties, hier komt natuurlijk ook een apart artikel over.

Dit was een korte impressie van de kappersbeurs hairstyle 2.0 2013. Er zullen nog een paar artikelen verschijnen per show of product om daar wat dieper op in te kunnen gaan. Hopelijk vond je het leuk om te lezen/zien hoe het er aan toe gaat op zo'n beurs.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •