maandag, 06 april 2015

Dazzling Beauty - Leukste Kapsalon Verkiezing '15

Geschreven door 
Leukste kapsalon verkiezing Leukste kapsalon verkiezing

Dazzling Beauty by Tessa is dit jaar weer genomineerd voor de verkiezing van de Leukste Kapsalon!

Hoe leuk is dat?! Vorig jaar is Dazzling Beauty op de 8e plaats geëindigd van de gemeente Westland. Hier was ik al reuze blij mee. Daar stond mijn naam in de top 10 als eenmanszaakje tussen de grotere salons! Dit jaar gaan we het weer proberen en ik hoop natuurlijk dat Dazzling Beauty deze felbegeerde titel mag winnen :-)!

Dazzling Beauty verkiezing Leukste Kapsalon 2015

Maar helaas kan ik dat niet alleen. Daar heb ik jullie stem voor nodig!!

 

Op www.kapsalonvanhetjaar.nl kan er tussen 2 April '15 en 7 Mei '15 weer gestemd worden op Dazzling Beauty by Tessa voor de gemeente Westland.

Westland – Er zijn kapsalons die weinig last hebben van teruglopend bezoek of concurrentie in de buurt. Wat is het geheim van hun succes? Uiteraard een goede knipkunst, maar daarnaast is een gezellige sfeer sterk bepalend. Er wordt niet alleen meer een praatje gemaakt over het weer of de vakantieplannen, maar er is oprecht aandacht voor de klant. Klanten kunnen nu hun stem weer laten horen bij de vierde editie van de Verkiezing van 'Leukste Kapsalon van de gemeente Westland. Daarbij kan onder meer gestemd worden op Dazzling Beauty by Tessa!

Wil je mij én Dazzling Beauty by Tessa helpen? Klik dan op deze link en maak zelf ook kans op mooie prijzen! Alvast enorm bedankt!!

Maatschappelijk partner Stichting Haarwensen - Voor elke stem, waarbij toestemming gegeven wordt om nieuwsbrieven te ontvangen, wordt door de organisatie van de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan Stichting Haarwensen. De Stichting Haarwensen schenkt pruiken, gemaakt van het echt haar, aan zieke kinderen. Bij de afgelopen 2 edities werd in totaal ruim € 6.000,- aan dit goede doel overgemaakt. Alle informatie over de verkiezing en de mogelijkheid om te stemmen op uw favoriete kapsalon is te vinden via www.kapsalonvanhetjaar.nl

It's all about Hair, Make-up & Beauty!

Be Dazzled!!

 

Meer in deze categorie: Hairstyle 2.0 Impressie »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •