maandag, 20 mei 2013

Knippen voor het KWF

Geschreven door 

Dazzling Beauty by Tessa knipt mee voor het KWF!

Dazzling Beauty by Tessa doet mee aan de actie Knippen voor het KWF. Honderden kappers mobiliseren zich in de Grootste Kapsalon van Nederland om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor KWF kankerbestrijding en Stichting Haarwensen.

Haren knippen voor het goede doel

Het initiatief van deze kappersactie komt van de Haagse saloneigenaar Michael Kettmann. Zowel de Koninklijke ANKO, diverse merken en leveranciers ondersteunen deze bijzondere actie. Ook verschillende vooraanstaande personen uit de kappersbranche hebben hun naam aan de actie verbonden. Mariëlle Bastiaansen en Coos Tieleman verzorgen de presentatie en er worden demonstraties gegeven door prominente Nederlandse kappers zoals Patrick Kalle, Maurice den Exter , Richard Jordan en Natasja Keijzer. Tijdens de actie zijn er diverse live optredens, waardoor het voor publiek dat niet knipt of geknipt wordt zeker een bezoek waard is!

images uploads knippenvoorkwf knippenvoorhetkwf banner1

‘Meeknippen’ is niet de enige manier om de strijdt tegen kanker te steunen. Naast deelname aan de kappersactie is het namelijk ook mogelijk om haar te doneren. Iedereen die een minimale haarlengte van vijfentwintig centimeter heeft kan het haar tijdens het evenement doneren aan de Stichting Haarwensen. Belangrijk hierbij is dat het haar niet grijs of geblondeerd is omdat dit type haar niet geschikt is voor de vervaardiging van pruiken. Ook kunnen kappers haar verzamelen dat in hun salon is geknipt.

Ik van Dazzling Beauty zal aanwezig zijn en zoveel mogelijk modellen knippen om deze actie te ondersteunen. Ook mee doen? Meld je dan nu aan op www.knippenvoorhetkwf.nl.

Dazzling Beauty knipt mee voor het KWF!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •