maandag, 27 mei 2013

Haren knippen voor het KWF Impressie

Geschreven door 

Haren knippen voor het goede doel KWF. Op Zondag 26 Mei 2013 was het zover! Rond 12.15 uur werd het startsein gegeven voor zo'n 200 kappers uit heel Nederland om gezamelijk te gaan knippen voor het KWF. Kappers en modellen konden zich opgeven voor € 10,- per deelname of knipbeurt. Er is met deze actie € 11.000,- opgehaald en wordt gedoneerd aan het KWF. Ook werden er zo'n 50 haardonaties gedaan tijdens deze actie. Vrouwen, kinderen, maar ook mannen die hun haar hadden laten groeien om het vervolgens te laten afknippen en te doneren aan Stichting Haarwens! Er waren tijdens dit event dus ook mooie lange afgeknipte vlechten voor het goede doel! Toen ik enige tijd geleden dit initiatief van kapper Michael Kettman uit Wateringen/Den Haag voorbij zag komen, twijfelde ik geen moment om mij aan te melden als kapper. Deze actie werd gehouden in 't Hofpark te Wateringen tijdens Samenloop voor Hoop Westland. Helaas zat het weer een beetje tegen. Kou en veel wind, maar daar mag niets van weerhouden worden, toch? Gelukkig was het tijdens het knippen droog! In dit artikel laat ik een impressie zien van deze bijzondere dag.

Knippen voor het KWF

De stoelen staan alvast klaar!

Haren knippen KWF

Op deze dag(en) was er nog veel meer te doen. Op Zaterdag 25 Mei 2013 ging Samenloop voor Hoop van start. De naam zegt het al "Samenloop", in het park was er een pad gemaakt waar vele mensen in deze twee dagen met elkaar overheen gelopen hebben voor het goede doel. Ook 's nachts werd er doorgelopen! Langs het pad stonden vele kaarsen te branden. Petje af voor al deze mensen!! Verder waren er verschillende kraampjes waar dingen verkocht werden, optredens op het podium en spelletjes voor de kinderen. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel!

Haren knippen KWF

Door de kinderen werden ballonnen opgelaten! Altijd jammer dat er een paar in de bomen blijven steken.

Haren knippen KWF

Haren knippen KWF

In de startblokken! Ik had mijn vader als model meegenomen :)

Haren knippen KWF

Ook de kappers op het podium zijn er klaar voor! Dit zijn bekende kappers in kappersland, o.a. Patrick Kalle, Richard Jordan en Natasja Keijzer. De presentatie werd gedaan door Mariëlle Bastiaanse.

Haren knippen KWF

Zullen we voor een hanenkam gaan? ;)

Haren knippen KWF

Haren knippen KWF

Mmmm....Of zal ik gewoon de tondeuse erover heen halen....

Ja, we mogen!!

Haren knippen KWF

De haren vlogen met dank aan de wind lekker in het rond!

Haren knippen KWF

Op het podium waren ze ook lekker bezig!

Haren knippen KWF

Het was een super dag!!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •