zaterdag, 02 mei 2015

My Dazzling Life - Diary April 2015

Geschreven door 
My Dazzling Life April 2015 - Belfast My Dazzling Life April 2015 - Belfast

Elke maand neem ik je mee in een nieuwe versie van My Dazzling Life! Ik maak een selectie van de leukste, tofste en mooiste dingen die ik heb gedaan, gezien of waar ik ben geweest. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

(O ja en onderaan vertel ik je ook nog even wat blunders van deze maand ;-))

In dit artikel vind je My Dazzling Life van April 2015. Kijk je hieronder mee?

My Dazzling Life - April 2015

Pakketjes versturen!

Dazzling life april 15 11

Zoals je misschien wel weet ben ik vorige maand project organize gestart. Ik moet zeggen dat het nog niet in een treinvaart loopt, maar het opruimen is begonnen! Zo heb ik een aantal dingen, wat ik zonde vond om weg te gooien, verkocht via marktplaats!

Werken

In de maand April heb ik vooral heel veel gewerkt. Als ik een vakantie inplan, dan heb ik het met de ambulante kapsalon extra druk. Van mijn werkzaamheden als kapster maak ik nooit foto's i.v.m. de privacy van mijn klanten. Wat ik natuurlijk wel kan laten zien zijn wat foto's van het bloggen. Ik maakte deze maand weer eens een haartutorial.

diva krultang

Vakantie Belfast!!

Dazzling life april 15 3

Wist je dat de Titanic in Belfast is gebouwd? Eigenlijk zo ongeveer waar ik op de foto sta! Belfast is een hele leuke stad om voor een stedentrip naartoe te gaan. Hier komt uiteraard nog een apart artikel over in de rubriek Dazzling Travels.

Dazzling life april 15 2

Vanuit Belfast hebben we een roadtrip langs de kust gemaakt in Noord-Ierland. Dit is trouwens ook een aanrader om te doen! De belangrijkste bezienswaardigheid zie je op de foto hieronder. De roadtrip kun je hier bekijken.

Dazzling life april 15 1

Amsterdam

Dazzling life april 15 4

Ik was voor een pers event uitgenodigd in Amsterdam. Omdat dit de laatste vrije dag van de vakantie was (dag ervoor waren we nog in Belfast ;-)) hebben we voordat het event begon even door Amsterdam gewandeld, gegeocached en geshopt.

Summer(pers)event

Dazzling life april 15 9

Op het persevent van MaisonPR werden de nieuwste collecties en merken voor de Zomer geshowd. Van beauty, lifestyle tot aan kleding. Bij iedere stand kon je een opdracht doen zoals bijvoorbeeld schoenen van Flossystyles oppimpen, een verkoopbedrag van kledingstraatje.nl raden, limbodansen, kleding stylen enzovoorts. Het was leuk georganiseerd op een vernieuwende manier!

Dazzling life april 15 6

Dazzling life april 15 5

Dazzling life april 15 8

Dazzling life april 15 10

Iedereen kreeg een rijkelijk gevulde goodybag mee naar huis!

Dazzling life april 15 12

Koningsdag

Koningsdag make up look 6 kopie

Op Koningsdag heb ik dit jaar niet zoveel gedaan. Nou ja, niet veel wat met Koningsdag te maken had. De voortuin is een beetje opgeleukt met hortensia's en ik heb veel achter de laptop gewerkt. Op Dazzling Beauty heb ik Koningsdag niet zomaar voorbij laten gaan, bovenstaande make-up tutorial kun je HIER nog eens bekijken.

Blunders!

  • Rollen over de tennisbaan..... Ik struikelde dus over mijn eigen voeten middenin een tenniswedsrijd. Wedstrijd hebben we overigens wel gewonnen!
  • Huilen.... Het lijkt heel vaak of ik tranen met tuiten huil, dat lijkt inderdaad zo. Ik heb nou eenmaal snel een loopneus inclusief traanogen :-(.
  • Daar sta je dan met je zak vuil ondergoed op een luchthaven.... Bij het inchecken in Belfast bleek onze koffer te zwaar te zijn. Hup koffer open, in het bijzijn van een lange rij wachtende mensen, zak met ondergoed in de handbagage.

Whatever.......

Meer My Dazzling Life's vind je in Dazzling Beauty's Diary.

Wat heb jij gedaan in April?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •