woensdag, 01 november 2017

My Dazzling Life | Diary Oktober '17

Geschreven door 
My Dazzling Life - Oktober '17 My Dazzling Life - Oktober '17

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

In dit artikel vind je My Dazzling Life Oktober 2017! In de maand Oktober liet de Herfst zich zien in de natuur, was het ook nog een dag heel erg mooi weer, ging ik naar een interessant event en dit was natuurlijk ook de maand van Halloween! Ben je nieuwsgierig hoe mijn maand Oktober was, kijk en lees dan gauw mee!

Oktober 2017 | Diary

Nog minder dan 2 maanden en het is alweer kerst en luiden we over precies 2 maanden het nieuwe jaar alweer in! Wow!! Voordat we met November van start gaan, neem ik je nog even mee terug naar Oktober.

Fablife Event

In de afgelopen maanden heb ik een online programma gevolgd van Margriet Spijksma, namelijk Level 7. Aansluitend was ik uitgenodigd om naar het Fablife event te komen in Zeewolde. De dag begon niet zo heel goed. Dat had alles te maken met de eindeloze files op de weg. Wat heb ik mijzelf zitten opvreten in die auto zeg! Wat een ritje van ongeveer 5 kwartier moest zijn duurde vervolgens 2,5 uur! Uiteraard had ik wat file tijd doorberekend, maar zoveel tijd om in files te verkeren niet natuurlijk.

Oververhit en half opgefokt kwam ik eindelijk aan bij het event, wat al een half uur van start was gegaan. Ik vind dat toch zo verschrikkelijk om dan nog binnen te moeten komen. Maar ja, niets aan te doen.

fabilfe evnet

Het event was ontzettend leuk. Voor mij was het vooral wat herhaling, omdat ik net mijn 7 maanden had afgerond. Wat het juist zo leuk maakte waren de andere dames die naar het event waren gekomen. Met zo'n 150 gelijkgestemden deden we opdrachten, genoten van een lunch en deelden we ervaringen uit. Normaal houd ik niet zo van grote groepen vrouwen bij elkaar, maar dit was anders. Iedereen was geïnteresseerd in elkaar en luisterden aandachtig naar elkaars verhaal.

Meer over mijn ervaringen met Level 7 zal ik in een aparte blogpost delen.

Herfst

De Herfst heeft zich ingezet en dat is goed te zien aan de natuur. Persoonlijk vind ik de Herfst helemaal geen vervelend seizoen en geniet dan ook graag van de prachtige herfstkleuren tijdens de wandelingetjes met Dobby.

herfst

Herfst Bucket List

Ook maakte ik deze maand de Herfst Bucket List. Heb je al een kijkje genomen? Zelf kan ik best al het één en ander afvinken ;-).

Nog een weekend mooi weer

En plots was daar toch nog even de nazomer te vinden in een weekend van Oktober. Wij trokken er samen met Dobby heerlijk op uit en hebben lekker gewandeld op het strand.

strand

De beste vriendjes

Hoe Dobby een jaar geleden reageerde op ons konijn Flappie (hij wilde hem niets aandoen hoor, maar was gewoon hyper enthousiast) zijn het nu de beste vriendjes geworden. Ook Flappie vindt de hond reuze interessant en probeert als het even kan op Dobby zijn rug te gaan zitten ;-). Ik weet nog dat er een jaar geleden op de hondentraining werd gezegd dat het wel jaren zou gaan duren voordat de hond en het konijn samen kunnen. Hier ging dat gelukkig na een paar maanden al goed!

vriendjes

Halloween

Wat heb ik een lol gehad met het maken van alle Halloween artikelen op mijn blog. Van make-up tutorials, pompoenen uithollen tot aan creepy food maken. Ik ben sowieso fan van Halloween en vond het dan ook ontzettend leuk om de gehele maand Halloween te vieren op mijn blog.

filmen

halloween makeup oude vrouw 1 Hersteld

halloween snacks

nepwond maken

pompoen uithollen 7

Heb jij nog iets met Halloween gedaan dit jaar?

Ik ben trots!

Waarom ik trots ben? Ik ben trots omdat ik mijn bezoekersaantallen zie stijgen :-))) Het harde werken aan de site wordt beloond!

O ja, en ik heb nog steeds dat secret project waar ik het al een aantal keer over gehad heb. Ik beloof je dat ik in November daar echt wat meer over ga vertellen!!

Hoe was jouw maand Oktober?

Be Dazzled!!

P.s Volg je mij al op Instagram? Ik ben tegenwoordig ook wat actiever met mijn Instagram Stories!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •