donderdag, 02 augustus 2018

My Dazzling Life | Vlog Juli 2018

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
My Dazzling Life | Juli Vlog '18!! My Dazzling Life | Juli Vlog '18!!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

My Dazzling Life is veranderd! Sinds dit jaar kun je My Dazzling Life gaan bekijken in bewegend beeld! Geen foto diary meer, maar een maand vlog.

Ik neem je mee naar Juli 2018!

Juli 2018 Vlog | Diary

Als je mijn vorige vlog hebt gezien, heb je waarschijnlijk wel opgemerkt dat mijn dagen er momenteel iets anders uitzien dan voorheen. Iets minder werken en iets meer rust. Nou, maak van dat iets maar een heleboel ;-).
In de maand Juli zit ik volop in de eliminatiefase van het FODMaP dieet, heb ik vele make-up loze dagen en bad-hair-days, is het een hittegolf in Nederland én zit ik vooral heel laag in mijn energie niveau. Nou, klinkt gezellig... Hihi, ik ben ook nog wel een dagje uit geweest hoor! Voor Dazzling Travels hebben we De Kinderdijk bezocht.

In deze vlog klets ik je vooral door de video heen en uiteraard heb ik er ook nog een paar beelden van Dobby in gestopt! Ben je benieuwd naar mijn vlogbeelden van Juli? Kijk dan mee naar de vlog hieronder!

Geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op het kanaal van Dazzling Beauty by Tessa

Op naar Augustus!

Hoe was jouw maand Juli?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •