zaterdag, 01 september 2018

My Dazzling Life | Vlog Augustus 2018

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)
My Dazzling Life | Augustus Vlog 2018! My Dazzling Life | Augustus Vlog 2018!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

My Dazzling Life is veranderd! Sinds dit jaar kun je My Dazzling Life gaan bekijken in bewegend beeld! Geen foto diary meer, maar een maand vlog.

Ik neem je mee naar Augustus 2018!

Augustus 2018 Vlog | Diary

Wauw, wat is de maand Augustus druk geweest! Het was één en al feest! Als je mijn vlog gaat bekijken zul je vast denken dat mijn energie niveau weer goed op peil is. Ik kan je vertellen dat het zeker een stuk beter gaat dan bijvoorbeeld tijdens de maand Juni. Ik ben er zeker nog lang niet, maar met de juiste voorbereiding en een goede nazorg (heel rustig aan doen) kan ik hier en daar weer naar een gezellig feestje. Lekker hakkûh en zagûh op een Return 2 the 90's party naar nog meer stampen tijdens de feestweken hier in de buurt tot aan ABBA met tussendoor nog een heleboel verjaardagen in combinatie met het FODMaP dieet. Vooral die combi was een KLEINE uitdaging ;-). Stiekem ben ik blij dat het in September een stuk rustiger is qua feestjes.

Verder heb ik gratis mogen shoppen en zie je uiteraard Dobby hier en daar weer in de vlog verschijnen. Ben je benieuwd hoe ik uit mijn dak ga op happy hardcore muziek en de rest van Augustus? Kijk dan mee naar de vlog hieronder!

Geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa!

Op naar September!

Hoe was jouw maand Augustus?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •