zondag, 01 april 2018

My Dazzling Life | Vlog Maart '18

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(8 stemmen)
My Dazzling Life | Maart '18 My Dazzling Life | Maart '18

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

My Dazzling Life is veranderd! Vanaf nu kun je My Dazzling Life gaan bekijken in bewegend beeld! Geen foto diary meer, maar een maand vlog.

Ik neem je mee naar Maart 2018!

Maart 2018 Vlog | Diary

Maart was een koude maand met sneeuw en zelfs ijs op de sloten! Na wat aarzelen, want hij vond het best spannend, is ook Dobby even op het ijs geweest :-). Verder heb ik deze maand weinig uitjes gehad, had een beetje last van een soort voorjaarsmoeheid, maar heb wel bergen werk verzet voor Dazzling Travels.

Ik dacht eerlijk gezegd dat ik niet zo veel had gefilmd in maart, maar dat bleek helemaal niet zo te zijn toen ik de vlog aan het editen was. Ik had in maart dus bijna 2 uur aan vlog materiaal gefilmd. Woooooowww!!! Natuurlijk was ik niet van plan om je op te zadelen met een 2 uur durende vlog. qua tijd heb ik deze maand vlog aardig weten in te korten, hoewel sommigen van jullie deze misschien toch nog te lang vinden. Er zitten namelijk ook wat story times in, dus vandaar dat het een beetje uitgelopen is ;-). Hopelijk kijk je mee tot aan het eind!

Hieronder kun je de My Dazzling Life Vlog van maart bekijken. Kijk je mee?

Geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op het kanaal van Dazzling Beauty by Tessa

Hoe was jouw maand maart?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •