woensdag, 31 oktober 2018

My Dazzling Life | Vlog Oktober 2018

Geschreven door 
It's all about Halloween!! It's all about Halloween!!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

My Dazzling Life is veranderd! Sinds dit jaar kun je My Dazzling Life gaan bekijken in bewegend beeld! Geen foto diary meer, maar een maand vlog.

Ik neem je mee naar Oktober 2018!

Oktober 2018 Vlog | Diary

Oktober was de maand van Halloween!! In totaal zijn er deze maand weer 4 nieuwe Halloween tutorials op Dazzling Beauty verschenen. Wist je al dat ik gek ben op alles wat met Halloween te maken heeft? Nou ja, eigenlijk ben ik een groot fan van fantasy en horror zoals de Walking Dead serie bijvoorbeeld. Voor mij is dit dus dé ideale maand om hier wat extra aandacht aan te besteden op mijn blog waarbij ik me kan uitleven met make-up en grime in dit genre. Ook vierden we dit jaar voor het eerst Halloween bij ons in de straat en verzorgden we voor een aantal vrienden een creepy party in style bij ons thuis.

Uiteraard ben ik nog volop bezig met het FODMaP dieet, maar had deze maand niet zo veel behoefte om hier over te vloggen. Dat komt denk ik vooral vanwege de herintroductie fase waar ik nu in zit waarbij je per FODMaP groep moet gaan testen of je het wel of niet goed kunt verdragen. Hier zal binnenkort wel een aparte video over verschijnen mocht je daar interesse in hebben.

Deze maandvlog beginnen we met dierendag waarbij Dobby een grappig cadeautje heeft gekregen en geef ik je een impressie van de hondentraining die we iedere week volgen. Ben je benieuwd om mijn maand Oktober in bewegend beeld te bekijken? Kijk dan mee naar de vlog hieronder!

P.s. Deze vlog draait vooral om Halloween waardoor sommige beelden in deze vlog misschien wat eng kunnen overkomen. Je begrijpt dat het allemaal nep is. Mocht je hier niet van houden, in de vlog geef ik aan als de Halloween party's beginnen, dus dan kun je wegklikken.

Enjoy!!

Geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa!

Op naar November! Wow, wat gaat het jaar ineens hard!!

Hoe was jouw maand Oktober?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •