zondag, 30 september 2018

My Dazzling Life | Vlog September 2018

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)
My Dazzling Life | September Vlog 2018! My Dazzling Life | September Vlog 2018!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

My Dazzling Life is veranderd! Sinds dit jaar kun je My Dazzling Life gaan bekijken in bewegend beeld! Geen foto diary meer, maar een maand vlog.

Ik neem je mee naar September 2018!

September 2018 Vlog | Diary

September was een zeer productieve maand. Minder feestjes dan in Augustus. Ik moet er nog van bijkomen ;-). Ik heb veel werk kunnen verrichten voor Dazzling Beauty en dat kun je dan ook terug zien in deze maandvlog. Er komen een aantal Behind The Scenes beelden voorbij, ik volg een webinar én ik heb een 30-dagen challenge gedaan.

Zoals je misschien weet ben ik al een paar maanden bezig met het FODMaP dieet. Niet alleen het dieet houdt mij bezig, maar eigenlijk de gehele lifestyle. Ik ben er nu wel achter dat lichaam en geest nauw samenwerken en dat mindfulness voor mij heel belangrijk is om in het dagelijks leven toe te passen. Dat valt natuurlijk niet altijd mee en kan soms best lastig zijn. Om die reden heb ik deze maand een 30-dagen yoga challenge gedaan. Of ik het 30 dagen heb volgehouden? Dat kun je natuurlijk in de vlog bekijken!

Ben je benieuwd om mijn maand September in bewegend beeld te bekijken? Kijk dan mee naar de vlog hieronder!

Geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty by Tessa!

Op naar Oktober! Ik heb zin in Halloween!!

Hoe was jouw maand September?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •