zaterdag, 01 december 2018

My Dazzling Life | Vlog November 2018

Geschreven door 
My Dazzling Life | November Vlog '18! My Dazzling Life | November Vlog '18!

Elke maand vind je een nieuwe versie van My Dazzling Life! Maandelijks neem ik je mee en geef ik je een kijkje in mijn leven. Van wat ik heb gedaan, waar ik ben geweest en wat me zoal bezighoudt. En wie weet kun je daar voor jezelf wat inspiratie uithalen! Live the Life you Love!!

My Dazzling Life is veranderd! Sinds dit jaar kun je My Dazzling Life gaan bekijken in bewegend beeld! Geen foto diary meer, maar een maand vlog.

Ik neem je mee naar November 2018!

November 2018 Vlog | Diary

November was de maand van twijfels over het vloggen. Hoe ga ik dit in het nieuwe jaar aanpakken? Wel een maandvlog of af en toe een Day in the Life vlog? Ik weet het niet. Deze maand kwam ik daarom ook een beetje laat op gang, maar eenmaal bezig heb ik hier en daar heb ik toch nog aardig wat vlog materiaal bij elkaar gefilmd ;-).

Verder vertel ik je over mijn nieuwe reisplannen en proberen we de zondagen vrij te houden voor quality time en zo min mogelijk werken. Ik heb voor ons dus de Sunday Funday in het leven geroepen! Ben je benieuwd om mijn maand November in bewegend beeld te bekijken? Kijk dan mee naar de vlog hieronder!

Enjoy!!


Geen filmpje meer missen? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty!

P.s. Ik zou het super tof vinden als je zou abonneren, want ik heb namelijk een doel. Zullen we proberen om samen dit jaar nog de 500 abonnees te behalen met Dazzling Beauty? Dat kun je HIER doen ;-)

Op naar December! Christmas is coming!!

Hoe was jouw maand November?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •