vrijdag, 24 augustus 2018

Back To Work | Wat trek je aan?

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Back To Work Fashion! Back To Work Fashion!

De vakanties zitten erop en je moet weer aan het werk. Heerlijk dobberen op je opblaasbare flamingo zit er helaas niet meer bij, back to work! Wat trek je aan? Is je kledingkast al ingericht op werk outfits of kun je wel wat inspiratie gebruiken?

Business Look of Casual Outfit | Back To Work

Ga je voor een business look of kies je voor wat meer casual kleding? Een combi hierin kan er ook super uitzien met een hoog power woman gehalte! Waar kies jij voor? Ter inspiratie laat ik je in dit artikel 2 verschillende back to work lookbooks zien, een business look en een casual look.

Het ligt er natuurlijk helemaal aan in wat voor een branche je werkzaam bent. Misschien zijn er wel bepaalde eisen qua kleding die je wel of niet naar je werk mag dragen.

In het artikel Kledingkast Opruimen heb ik je diverse tips gegeven over hoe je het beste je garderobe kunt inrichten met de juiste basics om meerdere outfit combi's te kunnen maken. Deze tips kun je natuurlijk ook weer heel goed gebruiken voor het nieuwe seizoen. De zomerse items kunnen plaatsmaken voor het najaar!

Ter inspiratie laat ik je hieronder twee verschillende lookbooks zien met fijne business basics van Esprit die in iedere girlboss kledingkast passen.

Business Damesmode | Back To Work

Bij een op en top business look denk je misschien al gauw dat je niets anders dan een mantelpakje kan dragen in de kleuren zwart, grijs en donkerblauw. Een beetje saai, maar er is gelukkig veel meer mogelijk dan je denkt!

back to work business

Voeg een eyecatcher toe aan je look of speel wat met kleur in je accessoires om je outfit wat 'spannender' te maken. Tip: rood is dé kleur om je werk outfit kracht bij te zetten!

Casual Damesmode | Back To Work

Hoef je niet per se op chique op je werk te verschijnen, maar kun je wat meer casual gekleed gaan? Zorg er dan voor dat je wat leuke items in je kledingkast hebt hangen die je met meerdere kledingstukken kunt combineren om iedere keer weer in een andere look te verschijnen.

back to work casual

Business versus Casual kleding

Vind je het lastig om een geschikte werk look bij jezelf te creëren? Misschien houd je er wel van om liever meer casual gekleed te gaan, maar verwacht je baas dat je er wel netjes uitziet. Kijk of je wat nette business items kunt combineren met bijvoorbeeld casual kleding. Een broek kan ineens een hele andere look krijgen als je er pumps en een nette top bij draagt.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •