zondag, 04 maart 2018

JOSH V | Active Wear

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(11 stemmen)
Wordt ook een fitgirl met de ACTIVE WEAR collectie van JOSH V! Wordt ook een fitgirl met de ACTIVE WEAR collectie van JOSH V!

JOSH V fans opgelet! Hebben jullie de sportkleding collectie van JOSH V al gespot?

JOSH V heeft een nieuwe collectie gelanceerd en niet zo maar één, het is de ACTIVE WEAR collectie. Een sportcollectie die uit 6 show-stopping sophisticated & sporty items bestaat waarmee je moeiteloos de laatste on-trend sportlooks creëert. Er is nu dus geen excuus meer om niet te sporten, toch?

JOSH V

JOSH V is een Nederlands fashion- en lifestylelabel van modeontwerpster Josh Veldhuizen die bekend staat om haar stijlvolle en elegante collecties. In 2011 is JOSH V opgericht en is inmiddels één van de snelst groeiende modemerken van Europa. En hoe cool is het dat Josh Veldhuizen een mode-onderneemster is uit eigen land!?

Met 4 hoofdcollecties per jaar, wat stuk voor stuk luxe toegankelijke collecties zijn voor een vrouwelijke look, heeft JOSH V nu ook een sportwear collectie uitgebracht.

Naast de ESSENTIALS Collectie van JOSH V is deze ACTIVE WEAR Collectie ook een blijvende collectie die altijd verkrijgbaar zal zijn (afhankelijk van de voorraad natuurlijk).

JOSH V | Sportkleding

De Active Wear sportkleding van JOSH V bestaat uit 6 verschillende sporty items en zijn stuk voor stuk goed met elkaar te combineren. Deze sport collectie is geïnspireerd op internationale fitgirls en staat volledig in het teken van de empowerment van vrouwen. Er is dus ook voor jou geen excuus meer om niet te gaan sporten met deze super gave sportoutfits!

Verschijn in de gym óf gewoon thuis op je eigen yoga mat en doe je workout like a fabulous woman! Sporten gaat altijd beter als je je prettig voelt in fijne sportkleding. Ook daar heeft JOSH V goed over nagedacht, want als je er nóg niet aan toe bent om alleen de JV sport top te dragen combineer je deze gewoon met de wijdvallende sport singlet, t-shirt of oversized sweater.

Alle items zijn goed op elkaar ingespeeld en kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden qua kleurgebruik. De shirts en sweaters zijn er in verschillende kleuren die ook weer perfect aansluiten op de JV sportschoenen. Yasss!! JOSH V sportschoenen! Wat een mooie pareltjes zijn dát!

CANDICE BLACK TOP JOSHV 2018 FRONT
LEVY BLACK LEGGING JOSHV 2018 FRONT
FAR BLACK TOP JOSHV 2018 FRONT
FAR GREY MELANGE TOP JOSHV 2018 FRONT
DORA EMPOWER BLACK TSHIRT JOSHV 2018 FRONT
DORA EMPOWER OFFWHITE TSHIRT JOSHV 2018 FRONT
TRIXY BLACK HOODIE JOSHV 2018 FRONT
TRIXY GREY MELANGE HOODIE JOSHV 2018 FRONT
SARI ANTRACITE SHOESH JOSHV 2018 BACK
SARI ANTRACITE SHOESH JOSHV 2018 FRONT

Shop The Look Online | JOSH V

Deze nieuwe Active Wear collectie van JOSH V is heel gemakkelijk online te bestellen op JOSHV.com of verkrijgbaar in geselecteerde partner stores.
Hieronder staan alle items nog eens voor je op een rij inclusief directe link naar het desbetreffende item.

Josh v active wear

Get fit & fabulous w/JOSH V!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •