woensdag, 04 april 2018

Dames Schoenen | Voorjaar Zomer 2018

Geschreven door 
Mijn stoere zwarte loafers voor komend seizoen! Mijn stoere zwarte loafers voor komend seizoen!

Wat zijn jouw favoriete schoenen voor het komende seizoen? Ik ben gek op stoere schoenen en ze mogen van mij dan ook vooral met studs en gespen bedekt zijn! Zwart of juist een beetje gek met veel kleuren. Een gewone simpele damesschoen is voor mij niet weggelegd, het mag best een eye-catcher zijn.

Sacha Shoes is daarom ook één van mijn favoriete schoenenwinkels en heb voor komend seizoen weer heerlijke schoenen met studs binnen!

In dit artikel heb ik een dames schoenen lookbook voor het komende seizoen voor je gemaakt én laat ik je natuurlijk mijn nieuwe schoenen zien!

Sacha Schoenen

Zoals ik al vertelde scoor ik regelmatig mijn schoenen bij Sacha Shoes. De collectie van Sacha Shoes is net wat aparter dan bij andere schoenenwinkels en dát is precies waar ik van hou als het op schoenen aankomt. Qua kleding draag ik graag zwart en grijze kleuren, stoer, maar minder opvallend. Juist dan vind ik het leuk om qua schoen keuze wat meer uit te pakken.

Van Sacha Shoes mocht ik een paar schoenen naar keuze uitzoeken. Hoe leuk!! De keuze was reuze, dus vond het een tikkeltje moeilijk om mijn favoriete paar uit te kiezen. Uiteindelijk besloot ik voor zwarte loafers te gaan. Je raadt het misschien al... Deze stoere loafers zijn helemaal bezaaid met studs!

sacha shoes 2

Deze schoenen zijn ook in het roze verkrijgbaar. Ook leuk!!

Dames Schoenen | Lookbook Voorjaar Zomer 2018

Ben je net als ik ook gek op schoenen die er net iets meer uitspringen dan een gewone dames schoen? Hieronder heb ik ter inspiratie maar liefst 18 stoere dames schoenen voor je op een rij gezet in 2 categorieën namelijk stoere zwarte schoenen met studs en stoere zomerschoenen in diverse kleuren. Van instappers, sneakers tot sandalen en boots.

Stoere zwarte schoenen met studs

schoenen met studs

Stoere gekleurde zomerschoenen

zomer voorjaar schoenen

Alle dames schoenen die je in dit artikel voorbij hebt zien komen zijn verkrijgbaar bij Sacha Shoes, zowel in de verschillende filialen als online in de webshop.

Wat is jouw favoriete type schoen?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •