zondag, 29 maart 2015

Flashback Blog Posts

Geschreven door 
Een duik in Dazzling Beauty's blog archief Een duik in Dazzling Beauty's blog archief

In dit artikel doen we een Throwback naar oudere artikelen op Dazzling Beauty's blog. Vandaag de dag telt de blog van Dazzling Beauty maar liefst 291 blogposts. Wooooow!! 291? Ik sta er zelf ook een beetje van te kijken :-). Ik kan me voorstellen dat je lang niet alle posts hebt gezien, of wel?

Dazzling Beauty Blog

Ik heb een lijstje van 5 leuke oldies voor je opgezocht die je hieronder kunt bekijken!

Flashback blog 1

Dit artikel behoort echt tot de begin fase van Dazzling Beauty's blog. Over sommige haar-achtige onderwerpen zijn nog weleens onzekerheden. Met dit artikel wordt duidelijk wat fabels zijn en wat niet en dat kun je hier lezen!

Ook dit artikel komt ergens vanuit onderin de oude doos! Hier leg ik uit hoe en welke producten je moet gebruiken voor een mooie basis make-up. Ook laat ik in dit artikel een voor- en na en een goed- en fout foto zien :-). Klik hier voor deze post.

Mijn favoriete haarverzorgingsproduct is de Argan Olie van KIS. Daar heb ik natuurlijk een artikel over geschreven. Omdat dit al een tijdje geleden is, heb ik deze blogpost ook in dit rijtje gezet.

Ik heb een review gedaan van een soort lipstick, maar het heeft eigenlijk niets met lipstick te maken. Denk eerder aan een lipsticker.... Ben je benieuwd over wat voor vaags ik het hier heb? Dan moet je echt even dit artikel bekijken!

Lush is één van mijn favoriete merken qua gezichtsverzorging. Het fijnste masker vind ik persoonlijk Oatifix. In dit artikel lees je hier meer over.

Dit was mijn rijtje voor vandaag uit de oude doos van Dazzling Beauty's blog. Wat ik zelf ook grappig vind om te zien, is dat mijn blog best wel gegroeid is. Niet alleen met lezers, maar ook qua teksten, layout van de posts en de onderwerpen. Binnenkort zal de gehele site vernieuwd worden en zullen ook de oudere artikelen beter te vinden zijn. Ik hoop dat je het leuk vond om de eerste flashback posts te lezen!

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: Vrijdag de 13e »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •