vrijdag, 30 maart 2018

Muffins Versieren Met Pasen

Geschreven door 
Last Minute Paas Muffins! Last Minute Paas Muffins!

Last minute nog een lekkere snack nodig voor bij de paasbrunch of het paasontbijt? Wat dacht je van muffins? Die doen het altijd goed, dus ook met Pasen!

Muffins zijn ideaal voor als je op het laatste moment nog even wat in elkaar moet flansen qua lekkere snack en je kunt ze in ieder thema versieren. In dit artikel laat ik je mijn mini Paas muffins zien, gemaakt met een wel heel gemakkelijk recept.

Paas Muffins

Wie lust er geen muffins? Het is een lekkere snack voor jong en oud. Bij de Lidl vond ik een wel heel makkelijk recept om muffins te maken. Ik ben namelijk gek op handig en gemakkelijk als het op bakken aankomt. Tja, ik ben helaas niet echt een keukenprinses ;-).

Bij de Lidl vond ik een pak bakmix voor een Royal High Tea van Belbake. Hier zitten 3 verschillende zakjes bakmix in namelijk voor muffins, brownies en scones! Dit pak van Belbake is zo gemaakt dat je overal kleine varianten van maakt. Zo zijn de 10 muffinbakvormpjes die ook in het pak zitten kleiner dan de normale muffin maat. Perfect dus als lekkere snack waarbij je ook nog plek overhoudt voor alle andere Paas lekkernijen.

cupcake mix

Inclusief met bakken zijn de muffins met 20 minuten klaar! Hoe simpel kan het zijn?

cupcakes maken

Kale muffins zijn ook lekker, maar het is nog leuker om de muffins te versieren. Zeker nu met Pasen als thema!

Als eerste heb ik op alle muffins een botercrème topping toegevoegd (dit is echt mijn fave!). De botercrème die ik voor deze Paas muffins heb gebruikt is van Dr. Oetker.

cupcakes met boter topping

Voor het versieren van de muffins heb ik chocolade paaseitjes, decoratie stiften van Dr. Oetker en kleine decoratie smarties van Dr. Oetker gebruikt.

cupcakes met pasen

Klaar!!

Muffins bij de Paasbrunch of het Paasontbijt

Muffins kun je voor elke gelegenheid en feestje maken, dus waarom ook niet voor de Paasbrunch of bij het Paasontbijt? Super makkelijk en het staat als decoratie ook nog eens gezellig op tafel tussen al het andere lekkere eten!

Cupcakes pasen

Happy Easter & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •