dinsdag, 19 maart 2013

Scentchips

Geschreven door 
Scentchips voor een heerlijke geur in huis! Scentchips voor een heerlijke geur in huis!

Met scentchips haal je de heerlijkste geuren in huis!

Misschien ken je ze al, Scentchips. Misschien nog niet. Het leuke van Scentchips vind ik dat je de geuren kan combineren, zodat je je eigen favoriete geur kan ontwikkelen.

Wat zijn Scentchips?

Scentchips zijn geur blaadjes. Deze blaadjes doe je per stuk of meerdere tegelijk in een brander. Scentchips heeft eigen branders in het assortiment, maar je kunt ook gewoon een oliebrander gebruiken die je thuis al hebt staan. De scentchips zijn in de vorm van blaadjes gemaakt en er bestaan 36 geuren. Iedere geur heeft ook weer een andere kleur. Je kan meerdere verschillende geur blaadjes tegelijk in de brander doen. Hierdoor ontwikkel je dus een soort persoonlijke geur die jij zelf lekker vindt. Ook kan je gewoon één geur blaadje gebruiken, met gebruik van één blaadje is de geur sneller op. Per geur verschilt de tijd wel vind ik. De ene geurt wat langer dan de andere.

Zelf heb ik vijf verschillende geur blaadjes en ze ruiken stuk voor stuk heerlijk! Ik gebruik zelf mijn oliebrander die ik in Thailand gekocht heb. Deze is niet zo heel groot. Er passen maximaal drie geur blaadjes in.

Scentchips

Scentchips

Op bovenstaande foto zie je een gesmolten scentchips en op de foto hieronder zie je dat de scentchips weer hard is geworden. Zodra het kaarsje uit is wordt de scentchips dus weer hard.

Scentchips

De blauwe scentchips in de brander is de geur Ocean.

Scentchips

De overige geuren van links naar rechts:

Lavender, Bergamot, Vanilla, Honeysuckle

Ik hou van lekkere geuren in huis! Op dit moment brand ik regelmatig de Scentchips in mijn oliebrander. Als er geen Scentchips in zitten, dan brand ik hier graag geurolie in.

Waar zijn ze te koop? Je vindt ze regelmatig bijvoorbeeld op markten, ook hier en daar zie je ze steeds meer in winkels verschijnen. Dan kun je ze natuurlijk live ruiken en uit kiezen. Maar je kunt ze ook online vinden. Onder andere in deze webwinkel.

Brand jij weleens Scentchips of iets anders voor een heerlijke geur in huis?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •